4. júla 2024

Klaus Schwab vyhlásil, že elita musí ovládnuť umelú inteligenciu

Zdielajte

Notoricky známy globalista Klaus Schwab vyzval elity zhromaždené na „Samite svetovej vlády“, aby sa globálne spojili a „ovládli“ pokročilé technológie umelej inteligencie. Účastníkov tiež varoval, že ak nebudú konať rýchlo, ľudstvo „unikne našej moci“.

Zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF) rečnil počas februárového samitu v Dubaji, ktorý sa tento rok venoval téme „Formovanie budúcich vlád“.

Schwab poukázal na „technológie štvrtej priemyselnej revolúcie“ a uviedol: „Kto ovláda tieto technológie – nejakým spôsobom – bude pánom sveta“.

„O desať rokov budeme úplne iní,“ povedal Schwab a dodal:

„Mojou hlbokou obavou je, že s technológiami 4. priemyselnej revolúcie, ak nebudeme spolupracovať v globálnom meradle, ak spoločne nenaformulujeme nevyhnutné politiky, (ľudia) uniknú z našej moci vyplývajúcej z ovládania týchto technológií.“

Známy podcaster Patrick Henningsen zverejnil na Twitteri video so Schwabovým vystúpením, ku ktorému pridal komentár:

„Tón Schwabovho hlasu sa v poslednej dobe zmenil. Je v silnej panike z toho, že svet sa nebude pridržiavať strategickej mapy jeho Svetového ekonomického fóra a že nebude schopný premeniť planétu na globalistickú utópiu“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *