8. septembra 2024

Heger predstavil svoj nový politický Titanik stranu, ktorá sa volá Demokrati

Zdielajte....

Heger predstavil svoju novú politickú stranu, ktorá sa volá Demokrati. Farby na logu sa podobajú na farby Progresívneho Slovenska a Modrej koalície. To samo o sebe, pravdepodobne bez toho, aby to Heger chcel, pozicionuje stranu niekde od extrémistov PS po liberálnych kresťanov Dzurindu a KDH. Teda ako sa dalo čakať – hodnotová nula.

Premiér, ako tradične, sa blysol prázdnymi frázami, ktoré by nestáli za zmienku, keby Heger nebol premiér Slovenska a niekoľkí členovia jeho strany ministri. Na úvod samé prázdne reči o tom, ako urobia zo Slovenska prosperujúcu krajinu neprekvapili, nikto asi ani nič iné nečakal. No schopnosť Hegera hovoriť ich, ako keby tu doteraz nevládol on ale niekto iný, je zarážajúca.

Čo robil doteraz? Veď on je ten kto vládne, kto riadi Slovensko. A kam ho doriadil? Všetci vieme, že je to jedná obrovská katastrofa. 20 000 zabitých ľudí, ktorých smrť prešetruje generálna prokuratúra, pretože sú podozrenia, že zomreli v dôsledku nesprávnych politických rozhodnutí. Druhá najväčšia nadúmrtnosť. Skokovo zväčšený štátny dlh. Totálne zničenie právneho štátu a demokracie, hlavne slobody slova. Zhoršená ekonomická situácia a kúpna sila väčšiny obyvateľov a celkový pokles životnej úrovne. Jedna z najvyšších inflácii v Európe. Vťahovanie Slovenska do vojny cez dodávky zbraní Ukrajine.

To sú len niektoré výsledky Hegerovho vládnutia. Kam by Slovensko doviedla jeho katastrofa Demokrati, ak by znova dostala šancu nemusíme hádať, vieme to z týchto jeho výsledkov veľmi dobre a presne.

Zaujímavejšie je personálne obsadenie strany. Pozrime sa na niektoré mená.

Čiže v prvom rade je to nemastný-neslaný premiér Heger, ktorý je zodpovedný za rozpad štátu a spoločnosti na Slovensku. Mali by sme ho volať nie premiér Heger ale Katastrofa Heger.

Ďalej je to arogantný vojnový štváč a minister obrany Jaroslav Naď a jeho ešte arogantnejší kamarát Rastislav Káčer toho času minister zahraničných vecí.

Netreba tiež prehliadnuť Jána Budaja, na ktorého sa konečne našli materiály o jeho spolupráci s ŠTB, ktorú dosiaľ popieral a momentálne zastáva funkciu ministra životného prostredia.

Ďalej to je minister hospodárstva Karel Hirman, ktorý si v pohode dovolenkoval počas energetickej krízy.

Prítomní boli aj štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Andrej Stančík a štátny tajomník ministerstva životného prostredia Michal Kiča.

Do strany vstupuje aj bývalá šéfka komunikácie Orangeu Andrea Cocherová, či doterajší členovia Spolu, bývalá poslankyňa Andrea Letanovská a právnik Pavel Nechala.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.