18. októbra 2024
Zdielajte....

Nič odpudivejšie som asi ešte nevidel. Viete, kde visí tento nechutný obraz? V Európskom parlamente. Mne normálne, že prišlo nevoľno.

Dve dievčatá vraždia bábätká. A režú im nohy. A bábätká majú tvár rodičov. A bábätko chlapca samozrejme aj s pohlavným orgánom. To musí byť.

Ešte raz – toto visí ako obraz v Európskom parlamente. Vraždenie detí! A obscénny útok na rodinu! Im už na Západe vážne preskakuje.

Ja chápem, že umenie má rôzne, aj provokatívne podoby, ale ak niekto má potrebu zavesiť toto do jednej z hlavných inštitúcií EÚ, je to silný politický odkaz.

Je to symbol perverznosti, násilia a nenávisti voči rodinám. A toto zastrešuje Európsky parlament. Toto je ten ich liberalizmus 🤦

Keby niekto namaľoval obraz, kde by rezali homosexuálov, tak by ho rovno zavreli. Ale ak režú malé detičky, tak to EP propaguje ako vrchol umenia. Celé zle.

A potom sa čudujú, že rastie skepsa proti EÚ a celej tej ich extrémne liberálnej ideológii, ktorá kompletne zatemnila mozgy bruselského establišmentu.

Už naozaj stačilo – takého nechutnosti patria na psychiatriu a nie do európskych inštitúcií.

Hanbite sa! Hnus!


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.