8. septembra 2024

Fico: „Naď s Hegerom a Čaputovou by kúpili aj americkú ponorku“ (VIDEO)

Zdielajte....

SLOVENSKO: „Ak by im Američania povedali, že ju potrebujeme, tak by ju hádam aj kúpili“ – píše Robert Fico na sociálnej sieti po nedeľnej relácii Na telo v Tv Markíza.

„Odmietame obchodovanie s porušovaním Ústavy SR, pretože dolár nesmie byť nikdy viac, ako nosný pilier právneho štátu!“ Znie jednoduché, no principiálne presvedčenie ROberta Fica a jeho Smeru – SD

Toto nemali právo spraviť

„Ani 100 amerických helikoptér nič nezmení na tom, že naše stíhačky boli na Ukrajinu darované hrubým porušením Ústavy SR. Pre nás táto téma ani náhodou neskončila a budeme trvať na jej kvalifikovanom prešetrení, keďže na Slovensku nie je jeden jediný súdny právnik, ktorý by tvrdil, že to odvolaná Hegerova vláda mohla spraviť.“

Hegerovci s matovičom urobia čokoľvek, aby sa udržali pri moci

„Boj za záchranu Slovenska ani zďaleka nekončí, lebo do volieb je ešte príliš ďaleko. Uvedomujeme si, že Hegerovci s Matovičovcami urobia čokoľvek, aby sa udržali pri moci a médiá s ambasádami radšej podporia politikov, ktorí budú skákať, ako oni pískajú.

Ak chceme zmenu, ktorú Slovensko potrebuje, musíme ešte zabrať, aby volebný výsledok zaručoval vznik vlády, v ktorej bude SMER – SSD garantom stability a suverenity.“ vyhlásil Robert Fico.

„ČAKÁ NÁS EŠTE VEĽA PRÁCE, ALE AKO SA HOVORÍ, NIČ HODNOTNÉ A SILNÉ SA NERODÍ ĽAHKO!“ – týmito slovami končí svoj status.

A pridáva video:


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.