28. marca 2024

Dokedy si z nás budú robiť dobrý deň ?

0

Bohužiaľ, liberál-fašistická čvarga plánuje robiť si z nás dobrý deň aspoň ďalších päť mesiacov resp. tak dlho, ako sa dá, lebo napriek všetkým deklaráciám o slušnosti, inkluzivite, demokracii, vyrovnaní rozpočtu a stimulácie ekonomiky cez zavedenie zelených technológií, Sorosov Odér resp. vláda „podarenej“ aktivistky v prezidentskom paláci má za úlohu zodrať Slovákov z kože, rozbiť verejné financie, priviesť Slovensko na bubon a nakoniec odpredať všetko cenné, čo nám ešte ostalo, aby potom podporili Ukrajinu, kde sa tie peniaze preperú a skončia vo vreckách anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Samozrejme s tým, že tomu-ktorému ich poskokovi dohodia nejakú tú omrvinku vo forme provízií a pri tomto poskokovia ani netušia, že ich aj v pre nich lepšom prípade problémov plánujú obrať o všetko a nechať napospas osudu.

Prečo ten nadpis a úvod?

Pretože nakoniec aj z nich môže byť urobený dobrý deň tým, že tie ich US$ a € na zahraničných účtoch sa stanú bezcennými a k tomu už je poriadne nakročené, lebo Rusi, Číňania a celý Blízky Východ môžu povedať, že buď berú zlato, striebro či vybrané meny/kryptomeny, alebo EU, Kanada a USA môžu zabudnúť na obchod s nimi. A toto sa deje v období, keď sa rozoberá navýšenie dlhového stropu s neistým výsledkom a určite s katastrofálnym dopadom, a Biden prisľúbil ďalšiu pomoc Ukrajine. A to je len prvá várka vecí.

Druhou várkou vecí je to, že bankový systém je práve v záverečných fázach kolapsu a toto naviac vidno práve pri amerických bankách, na ktorých adresu ministerka financií USA Yellen vyhlásila, že nevylučuje bankové fúzie t.j. banky sú stále na hranici bankrotu a nie je isté, že federálna vláda bude môcť zachrániť všetky banky resp. garantovať vyplatenie účtov. Lenže nikto nespomína európske bankové domy, ktoré pracujú s oveľa väčšou pákou, ako tie americké, a preto sú v horšom stave.

Treťou várkou je to, že vo Francúzsku to stále vrie a Škandinávia t.j. Švédsko, alebo Nórsko, či obe krajiny, sú pred sociálnym výbuchom kvôli imigrantom. Ide totiž o to, že do absurdna zavedená empatia spolu s toleranciou, ktoré boli premenené na zbraň proti majoritnej spoločnosti vytvorila podmienky, v ktorej imigrant môže všetko a majorita musí pod hrozbou spoločenského znemožnenia a ťažkých trestov znášať všetko (rečnícka: kde som to už videl a v súvislosti s kým?). Toto je samozrejme výbušná situácia, kde jedna akákoľvek zdanlivo bezvýznamná udalosť môže odštartovať de facto občiansku vojnu a etnickú čistku namierenú proti imigrantom s tým, že prúdy utečencov potom budú prichádzať zo severu.

Štvrtou várkou vecí je to, že Ukrajina môže priznať, že nezvláda Rusko a musí si sadnúť za rokovací stôl s Ruskom. Samozrejme, Rusi sa poučili z udalostí z Minsku v 2014 (Holand a Merkel sa priznali, že to bola zdržovacia taktika na to, aby vyzbrojili Ukrajinu na vojnu) a kľudne urobia to, že Zelenského spolu s NATO postavia do takých situácií, z ktorých jednoducho nebudú môcť vyjsť bez veľkých politických a ekonomických strát.

Jedna udalosť stačí na to, aby sa rozbil na márne kúsky slniečkársky svet a usporiadanie sveta, ktoré presadzujú liberál-fašisti, ale všetky štyri sú pre nich ortieľom smrti. Skrátka, večer pôjdu spať a ráno sa prebudia do úplne iného sveta, kde už nebudú môcť operovať.

Ako to skončí?

Nepríjemným budíčkom pre všetkých, lebo neprebudený dav zistí, že Sorosov Odér a jeho menom ociachovaná vláda je aj v lepšom prípade lúpežnými barónmi v cudzom žolde a v horšom prípade také isté nekompetentné nemehlá, ako predchádzajúca vláda (vieme, že toto zistenie bude sprevádzať veľa kriku a doslova kvílenia), a liberál-fašistická čvarga na čele s „podarenou“ aktivistkou v prezidentskom paláci a Sorosovým Odérom zistí, že pre pánka sú spotrebným tovarom s hodnotou nižšou než toaletný papier.

AUTOR:  Oracle

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *