16. mája 2024

Luboš Blaha – LIBERÁLI UŽ VO SVOJICH ÚTOKOCH NA DEMOKRACIU PREKONÁVAJÚ AJ FAŠISTOV

0

LIBERÁLI UŽ VO SVOJICH ÚTOKOCH NA DEMOKRACIU PREKONÁVAJÚ AJ FAŠISTOV

Je fascinujúce, ako liberálne médiá obhajujú všetky totalitné praktiky, aké si len viete predstaviť – stačí, že sú namierené proti Smeru alebo proti alternatíve.

  1. Obhajujú kriminalizáciu iných názorov, čo je typický znak každého fašizmu.
  2. Obhajujú likvidáciu opozičných médií – veď si spomeňte na to, ako aplaudovali, keď štát perzekuoval Hlavné správy či Hlavný denník. Presne ako fašisti.
  3. Obhajujú zneužívanie trestného práva na lynčovanie opozície. Aj túto disciplínu mimoriadne obľuboval istý Adolf Há.
  4. A najnovšie obhajujú aj to, že štátni úradníci pozývajú vojenské spolky, aby spacifikovali nepohodlnú opozíciu a intervenovali do volieb.
  5. Donedávna sa tvrdilo, že takéto pozývacie listy sú prejavom vlastizrady. Najnovšie je to ale v móde a liberáli to zbesilo obhajujú.
  6. Bravó, aké je ľahké prepracovať sa za pár rokov od liberalizmu k fašizmu. Ešte aj oprášili starý fašistický pozdrav Sláva Ukrajine – aká irónia.
  7. Ale v jednej veci sa novodobým liberálom podarilo zájsť ešte ďalej ako fašisti.
  8. Fašisti sa snažili dostať masy na svoju stranu, no liberáli ľuďmi až tak veľmi pohŕdajú, že väčšinu národa označia za dezolátov a vyhlásia, že sú hrozba.
  9. Takúto aroganciu si nedovolil ani Benito vo svojich najtotalitnejších chvíľach. Oni neuveriteľne uleteli – obhajujú číru totalitu. A vraj „liberáli“
  10. V mojom interview pre Hlavné správy som sa o tom rozhovoril. To, ako dnešní liberáli likvidujú demokraciu, je snáď ešte väčší extrém ako za fašizmu.

Luboš Blaha Telegram



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *