8. septembra 2024

Do septembrových volieb povedie ĽSNS poslanec Marek Kotleba. Strana dnes predstavila svoju kandidátku. S číslom 33 kandiduje tiež Robo Bačínsky-Video

Zdielajte....

Do septembrových volieb povedie ĽSNS poslanec Marek Kotleba. Strana dnes predstavila svoju kandidátku.

Strana ĽSNS predstavila v utorok zloženie kandidátnej listiny do septembrových parlamentných volieb. Povedie ju poslanec Marek Kotleba. Na druhom mieste kandiduje Rastislav Šlosár. Na tlačovej konferencii o tom informoval predseda strany Marian Kotleba.

Tretie miesto patrí poslancovi Martinovi Beluskému, štvrté Stanislavovi Mizíkovi. Z piateho miesta kandiduje Eleonóra Kotlebová, zo šiesteho podpredseda strany Rastislav Kyseľ a zo siedmeho miesta krajský predseda strany Peter Podolinský. Na ôsmom mieste je František Drozd, na deviatom externá posila strany Katarína Boková a prvú desiatku uzatvára taktiež externá posila Miroslav Heredus.

„Kandidátku sme skladali s jediným ohľadom, aby na nej boli ľudia, ktorí svojimi životnými príbehmi ukázali, že nielen slovami, ale najmä skutkami a činmi sú vždy na strane pravdy, spravodlivosti a na strane práva a boja slušných ľudí a obnovenia suverenity SR,“ povedal Kotleba.

ĽSNS chce ponúknuť jasnú víziu pre všetkých ľudí na Slovensku. Program bude mať podľa Kotlebu presne špecifikovaný.

Robo Bačínsky

JNS




Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.