8. septembra 2024

Ľuboš Blaha-Vždy, keď vidím v telke Matoviča, ďakujem za to, že takéto tupelo sa stalo symbolom slovenskej pravice

Zdielajte....

NECH ŽIJE IGOR MATOVIČ

Vždy, keď vidím v telke Matoviča, ďakujem za to, že takéto tupelo sa stalo symbolom slovenskej pravice – čím viac bude na očiach, tým viac ľudí pôjde voliť Smer

  1. OĽaNO je mŕtvy projekt. Tri roky tu vládli a výsledok je 20 tisíc mŕtvych, Matovičove kšefty s testami, Vlčanove dotácie pre vlastnú firmu a kompletný rozvrat štátu.
  2. A Matovič sa po troch rokoch národnej katastrofy zase navlečie do nejakého infantilného tričena, otrasie sa a ide to opäť dávať na „bojovníka s mafiou“. Ten lúzer nemá hanby.
  3. Opakovaný vtip už nie je vtipom, Igor. Ľudia ťa už raz videli šaškovať pred vilou vo Francúzsku a videli, ako si nič zo svojich sľubov nesplnil – čo chceš tým ľuďom vymazať pamäť ako Muži v čiernom?
  4. A ešte si aj na pomoc zoberieš Kazisvěta Remišovú, ktorá ani nepozná rozdiel medzi HDP a DPH. To máš spakruky tri percentá dole. A potrebuješ sedem. Ups.
  5. A úplne najlepšie je, keď Matovič vyvreskuje niečo o percentách plnotučného mlieka. S Remišovou
  6. Na čelo kandidátky pichne svoju dlhoročnú podržtašku Jurinovú a ide sa tváriť, že jeho eseročka OĽaNO možno bude mať nového šéfa – on fakt verí, že sa nájde hlupák, ktorý mu toto otrepané divadlo zožerie?
  7. Najlepšie mu to povedal Slováčisko, čo šiel okolo námestia, kde Matovič predstavoval svojich tragédov, ktorých pozbieral z ulice tohto roku.
  8. To, čo mu chlapík povedal, sa nedá citovať, ale za pár hodín sa to stalo hitom internetu… Povedal si to za celé Slovensko, bratm, díky
  9. Ale nechajme Matoviča Matovičom. Je užitočný. Tak ako naposledy v 2020 zareže KDH a pri troche šťastia aj ďalšie pravicové strany.
  10. Vďaka stredovekému krídlu okolo Záborskej zoberie KDH dve percentá a šup, KDH sa nedostane do parlamentu. Merci, Igi, za to, že si
  11. Keď z parlamentu vypadne aj SaS či Sme rodina a Igor dostane pekných 6,9%, Slovensko si od tých bláznov konečne vydýchne. Od všetkých. Nastane koniec chaosu. Len tak ďalej, chlapi. Igor je náš najväčší tromf.
  12. A s OĽaNO je ešte jedna krásna istota. S tými šialencami už do vlády nikto nikdy nepôjde. Nikdy.

Nech len pekne Matovič vyžiera pravicu, je fajn disponovať takýmto kolosálnym užitočným idiotom

Počuj, Igor a neplatí ťa vlastne Putin?



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.