8. septembra 2024

Luboš Blaha: Zelenskyj zúri, že vo Vilniuse nedostal pozvánku do NATO. Ani žiadny časový plán konkrétne.

Zdielajte....

AKO VEĽMI SI PLAKAL, VOLODYMYR, ŽE SI NEDOSTAL POZVÁNKU DO NATO?

Ukrajina vo Vilniuse nedostala pozvánku do Severoatlantickej aliancie. Ani žiadny časový plán. Nič konkrétne. Zelenskyj zúri. A čo naše slniečka?

  1. Slovenské liberálne médiá sa tvária, že vlastne všetko je v poriadku. A že Zelenskyj má byť spokojný. A že je trochu zbrklý. A že je to vlastne úspech pre Kyjev.
  2. Realita je, že Američania sa zľakli Ruska a hodili Ukrajinu cez palubu. Lacné frázy o perspektíve členstva sú na smiech. A Zelenskyj to dobre vie, preto hysterčí.
  3. Už ani Biden nehovorí o NATO, ale chce spraviť z Ukrajiny vojnový štát na spôsob Izraela. Zelenskyj prehral na plnej čiare.
  4. A spolu s ním aj Čaputová a všetky militaristické kruhy v slovenskej politike, vrátane Progresívneho Slovenska, Sasky, Sme rodiny či OĽaNO. Ukázalo sa v plnej paráde, ako sú strašne mimo.
  5. Áno, americké zbrojovky mľaskajú ako divé, lebo sa idú zvyšovať výdavky na zbrojenie – je to hlúpe a my to odmietame. Ale Slováci aspoň budú mať vo voľbách jasne na výber. Ak zvolia nás, peniaze pôjdu na ľudí a nie na zbrane.
  6. My nemáme dôvod rešpektovať akékoľvek záväzky, ktoré za Slovensko akceptovala osoba Čaputova – nemala totiž žiaden mandát. Keby do Vilniusu poslala iba Rizmana, malo by to takú istú váhu. Žiadnu.
  7. Už aj na Západe začínajú postupne chápať, že Rusko nedokážu poraziť. Ukrajinská protiofenzíva je totálne fiasko, otvorene už o tom píšu aj západné médiá.
  8. Dokonca aj tí najväčší modrožltí vlajočkári začínajú spochybňovať Zelenského. Skoro som pukol od smiechu, keď som včera v telke počúval od Káčera a Valáška, že Zelenskyj je mimo reality a že je zbrklý. A tak. Odrazu
  9. Jediný, kto v diskusii troch rusofóbov na RTVS zdôrazňoval, že Ukrajina by mala byť už dávno v NATO a že by sme nemali „vajatať“, bol zástupca Hlasu. Bol radikálnejší než Valášek či Káčer. No comment
  10. Od švajčiarskej tajnej služby sa dozvedáme, že Zelenského režim je čoraz autoritárskejší. Už aj Západ kritizuje Ukrajinu za to, že je nedemokratická a skorumpovaná. Dobré ráno, stará mama.
  11. Potvrdzuje sa, že sme mali vo všetkom pravdu. Ak by Ukrajina vstúpila do NATO, bola by z toho tretia svetová. A to nikto normálny nemôže chcieť. Chráňme naše rodiny pred vojnovými štváčmi, nič iné nechceme.
  12. Rvať zbrane do Ukrajiny nikam nevedie, vidíme to dnes v priamom prenose. Jediné riešenie sú mierové rokovania. Zastaviť boje, nech prestanú umierať ľudia. A zmierňovať napätie.
  13. My v Smere sme to hovorili od prvého dňa. Vždy sme volali po mieri, upozorňovali sme na naše národné záujmy a odmietali sme zbrojenie. A za to z nás robili extrémistov
  14. Zároveň sme tvrdo odmietali členstvo Ukrajiny v NATO. Nikto na Slovensku si neželá jadrovú vojnu. A nám vždy išlo o Slovensko. O nič iné – o Slovensko.
  15. Mali sme pravdu. Vo všetkom. Čaká nás ešte dlhá cesta, aby sme zachránili mier. Ale jedno je isté – Zelenskyj aj Čaputová dostali vo Vilniuse na bendžo.

Počujete ten plač? To liberálne kaviarne kvília z toho, aký výprask dostali na summite NATO – čo si teraz počnete, slniečka?

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.