8. septembra 2024

To, čo sa deje na Slovensku, je absolútna rezignácia na nejakú suverenitu, dodržiavanie ústavy. Slovenskí politici sa správajú ako poskokovia, 76% Slovákov vie koho..

Zdielajte....

Je Slovensko už len nejaká gubernia západných veľmocí?

Obávam sa, že to je len rečnícka otázka… To, čo sa tu deje, je absolútna rezignácia na nejakú suverenitu, dodržiavanie ústavy a snahu byť dôstojným a hlavne rovnocenným partnerom. Slovenskí politici sa správajú ako vazal.

15.12.2022 padla vláda a odvtedy žiadna nezískala dôveru. No voľby odkladali až tak, aby tu bolo skoro rok bezvládia. Ale len na oko, pretože oni si robili a stále robia, čo len chcú.

Hegerova vláda bez dôvery si len tak poslala stíhačky na Ukrajinu a vyložila si ústavu tak, že to nie je žiadne porušenie. Vraj majú štúdiu. Nikdy ju nezverejnili a hoci sa ústavní právnici chytali za hlavu, oni proste všetko poslali východnému susedovi a nikto za doteraz neberie zodpovednosť. Kašlať na ústavu, veď tú sme aj s prezidentkou mali na háku už počas „pandémie“ a nikto nám nič neurobil.

Ódorova vláda tiež nemá mandát. Nie je nikým volená, len Čaputovou dosadená, dôveru nemá, no šafári si, ako keby nič. Hoci do volieb je už len 11 týždňov, ona ide nakupovať za stámilióny vojenskú techniku, lebo veď nič nemáme, tí pred nami rozdali… Ale čo je horšie, nakupujú techniku, ktorú vôbec nepotrebujeme.

Takže sa pýtam, koho príkazy plnia títo ľudia, čo seba nazývajú progresívni, liberálni a demokratickí? Pretože ak niekto evidentne koná proti záujmom svojej krajiny, ktorej bez dôvery vládne, keď rozhadzuje štátny majetok na zbytočnosti a po príkazy si chodí do zahraničia, tak je evidentné, že títo ľudia neslúžia svojim občanom, ale vôli niekoho iného. A to je, pri všetkej úcte, až na kriminál.

Marek Kurta.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.