7. júla 2024

Video: Demokrati sa na vás tešia. Aj oni naplno kampaňujú. Odvážny Heger: Cestujeme po Slovensku. Ak nás uvidíte, neváhajte sa pristaviť!

Zdielajte

Takto znie nadpis nového blogu, ktorý napísal predseda strany Demokrati Eduard Heger. V ňom sa rozpráva o svojich zážitkoch z cesty po krajinách, kde stretáva ľudí a počúva ich problémy a názory. Heger tvrdí, že jeho cieľom je byť blízko ľuďom a ponúknuť im riešenia, ktoré im pomôžu zlepšiť život. Píše aj o tom, ako sa snaží prelomiť stereotypy o politikoch a ukázať, že Demokrati sú iní – sú otvorení, úprimní a moderní.

Heger v blogu tiež vyzýva ľudí, aby sa zapojili do kampane Demokratov a podporili ich v nadchádzajúcich voľbách. Tvrdí, že len spoločne dokážu zmeniť Slovensko k lepšiemu a postaviť sa proti korupcii, nekompetentnosti a populizmu. Heger považuje svoju cestu za príležitosť na dialóg s občanmi a výmenu nápadov. Na záver blogu ďakuje všetkým, ktorí ho privítali na svojich miestach a povzbudzuje ich, aby sa nevzdávali svojich snov a ideálov.

Heger ďalej pokračuje a hovorí o miestach, kde môžete na členov Demokratov najbližšie natrafiť. „V pondelok je tím Demokrati v Čiernom Balogu, v utorok sme v Banskej Bystrici, v stredu na Liptovskej Mare a vo štvrtok o 18:00 diskutujeme v Poprade. Tešíme sa na vás.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading