4. júla 2024

Analýza Scotta Rittera naznačila, že Zelenskyj by mohol byť agentom britskej MI6! Bol prijatý v októbri 2020? Posúďte sami.

Zdielajte

UK/UKRAJINA: Viac ako rok pred začiatkom vojny na Ukrajine sa v Londýne odohrala zvláštna a bizarná udalosť, ktorá mala zrejme veľký vplyv na priebeh udalostí na Ukrajine a de facto v celej Európe. Volodymyr Zelenskyj bol 14. októbra 2020 na štátnej návšteve Spojeného kráľovstva. Ako sa však médiá nakoniec dozvedeli [1], počas tejto návštevy sa odohrala bezprecedentná udalosť, bezprecedentná v histórii medzinárodnej diplomacie.

Volodymyr Zelenskyj sa zúčastnil na neplánovanom tajnom stretnutí v sídle britskej MI6 a rokoval za zatvorenými dverami so šéfom agentúry Richardom Moorom. Zo stretnutia nebol urobený žiadny záznam a dokonca ani Ukrajinci nevedia, o čom presne sa hovorilo. Okrem Zelenského a Moora sa na stretnutí nezúčastnili len tlmočníci a nikto iný. Niečo také je absolútne neuveriteľné. Zelenskyj po stretnutí povedal, že sa diskutovalo o otázkach bezpečnosti Ukrajiny. Ale asi po roku a pol sa veci začali diať.

Volodymyr Zelenskyj sa za rok a pol vizuálne zmenil na nepoznanie do takej miery, že sa špekuluje, čo to mohlo spôsobiť. Podozrivým č. 1 je, samozrejme, kokaín, ktorého vedľajším účinkom je starnutie buniek a dlhodobí užívatelia kokaínu starnú doslova pred očami, teda opticky do tváre. Porovnajte jeho vystúpenie na začiatku videa v októbri 2020 v Londýne a jeho vystúpenie na jar 2022, keď vypukla ruská invázia.

Zelenského závislosť na kokaíne zjavne identifikovala britská MI6 ako spôsob, ako sa dostať k Zelenskému a naverbovať ho pre potreby britskej MI6. Musíte si uvedomiť, že to, čo Zelenskyj robí svojmu ľudu, je genocída jeho vlastných ľudí. Posielanie vlastných občanov bez skúseností a primeraného výcviku na front proti ruskej armáde a profesionálnym žoldnierskym jednotkám je genocídou vlastného národa.

Podľa Rittera Zelenskyj podpísal zmluvu s MI6 krátko po tom, ako sa stal prezidentom Ukrajiny

Normálny prezident sa pod niečo také nepodpíše. Ale agent, ktorý je platený za svoje služby z Londýna kokaínom, na ktorom je závislý, je ochotný urobiť s ukrajinským ľudom absolútne čokoľvek. Bývalý spravodajský dôstojník americkej námornej pechoty Scott Ritter vypracoval správu [2], v ktorej analyzuje, že ukrajinský prezident bol pravdepodobne naverbovaný britskou MI6 pred vypuknutím vojny na Ukrajine s jediným cieľom súhlasiť so zapojením Ukrajiny do otvorenej vojenskej konfrontácie s Ruskom a obetovať svoj vlastný národ vo vojne, ktorú bude Ukrajina viesť v mene Veľkej Británie. USA a takzvaný kolektívny Západ. Ak by ukrajinský prezident nebol závislý od kokaínu, vojna na Ukrajine by sa už dávno skončila. A nielenže skončila, pravdepodobne by ani nevypukla.

Richard Moore, šéf britskej zahraničnej spravodajskej služby (MI6)

Vo februári 2022 a len 4 dni pred ruskou inváziou sa v Mníchove konala tradičná bezpečnostná konferencia, na ktorej Zelenskyj vyhlásil, že Ukrajina má právo získať späť jadrové zbrane, pretože Rusko okupáciou Krymu pošliapalo Budapeštianske memorandum z roku 1994, ktoré zaručovalo ukrajinské hranice. Práve toto vyhlásenie sa nakoniec stalo spúšťacím mechanizmom v Kremli, ktorý dal zelenú začatiu špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

V Mníchove [3] bolo jasne uvedené, že Ukrajina sa rozhodla ísť cestou vývoja vlastnej jadrovej zbrane. Rovnako ako Izrael bombardoval iránske jadrové zariadenia s úmyslom vlastnej bezpečnosti zabrániť Iránu dostať sa k jadrovým zbraniam, tak Kremeľ intervenoval na Ukrajine, aby zabránil Kyjevu získať jadrové bomby v rámci svojich vlastných a z čias Sovietskeho zväzu veľmi bohatých jadrových kapacít a skúseností. Zelenskyj tak zatiahol Ukrajinu do vojny s Ruskom zámerne a na pokyn britskej rozviedky. K takýmto záverom dospel Scott Ritter.

Výmenou za dodávky kokaínu je Zelenskyj ochotný obetovať svoj vlastný národ vo vojne, ktorú predlžuje na žiadosť Londýna a Washingtonu

Toto odhalenie vysvetľuje, odkiaľ pochádza, že prezident zrazu nemilosrdne zabíja vlastných ľudí v nekonečnej vojne, ktorú nechce ukončiť, do ktorej posiela čoraz viac Ukrajincov, ktorí nielenže nemôžu nič robiť na fronte, ale hlavne tam zomierajú. Západné médiá sa zároveň usilovne snažia využiť vojnovú propagandu, aby udržali obyvateľstvo v mylnom dojme, že ukrajinská armáda vyhráva, v skutočnosti od vypuknutia SVO na Ukrajine obyvatelia EÚ a USA od mainstreamových médií nič iné nepočuli, ale pravdou je, že Ukrajina ustupuje. Pomaly, ale neustále.

Ustúpila zo Soledaru, potom z Bachmutu a cez víkend ruská armáda začala protiofenzívu a AFU začala ustupovať aj na fronte pri meste Krasny Liman. Podobne ruská armáda v nedeľu po mesiaci vytlačila ukrajinské jednotky z Vremenovského výbežku, oblasti takzvaného územia nikoho medzi frontovými líniami. Takto víťazná ukrajinská armáda nevyzerá. Ale Zelenskyj je katom a vrahom vlastného ľudu, presne tak, ako na neho pred niekoľkými dňami kričal bulharský prezident Rumen Radev za zatvorenými dverami [4] v bulharskej Sofii.

Sídlo MI 6

Ak je pravda to, čo Scott Ritter dostal zo spravodajských kruhov, potom bude Volodymyr Zelenskyj po vojne pravdepodobne súdený vojenským tribunálom a bude zastrelený ako zradca, ktorý poslal ukrajinských občanov na smrť ako agent MI6 a prijímal platby od MI6 vo forme dodávok kokaínu. Každému vnútri ukrajinskej armády musí byť jasné, že Ukrajina nemôže vojnu vyhrať, ale v dlhej vojne môže zabiť prakticky celú ukrajinskú populáciu, aspoň pokiaľ ide o mužov.

Niet divu, že európske mestá sú preplnené ukrajinskými utečencami v podobe celých rodín, vrátane mužov ako otcov rodín a ich synov, pretože keby zostali na Ukrajine, agent MI6 v úlohe prezidenta by ich už poslal na smrť do Bachmutu, Soledaru, Ugledaru, Avdeevky, Marinky, jednoducho do nejakého veľkého ruského mäsokombinátu, kde sa ukrajinské mäso melie na príkaz agenta Zelenského.

Ukrajina čelí genocíde vo vojne, ktorú rozpútal Zelenskyj vypovedaním minských dohôd a prijatím protiruských jazykových zákonov

Na Ukrajine zostávajú iba dôchodcovia a mladí chlapci, ktorí chodia na strednú školu. Branná komisia sa snaží dostať stredoškolákov na front, pričom na to využíva právnu medzeru. Ukrajinský vojenský zákon umožňuje odvod 18-ročných Ukrajincov, ale vojenské správy používajú takzvaný vintage kľúč. Ak teda osoba dovŕši v decembri daného kalendárneho roka 18 rokov, branná komisia mu môže vyplatiť už 1. januára daného roka, teda takmer o rok skôr.

Na Telegrame sú videá, na ktorých návrhy tabúľ ťahajú chlapcov priamo zo školských lavíc počas vyučovania a chlapci kričia, že ešte nemajú osemnásť, že budú o 10 mesiacov atď. Zelenskyj nemá zľutovanie s vlastným ľudom, pretože ako agent plní pokyny MI6, aby pokračoval vo vojne na Ukrajine za každú cenu, aj za cenu likvidácie ukrajinského národa. A keď už hovoríme o Zelenskom, skúste sa pozrieť na Fialu.

Žiadne milosrdenstvo s českým ľudom vrátane dôchodcov. Ako Zelenskyj, bez milosrdenstva s Ukrajincami a mladými študentmi

Fiala a jeho vláda nemajú zľutovanie s českým národom a dokonca ani s českými dôchodcami, ktorí boli okradnutí o indexáciu dôchodkov len preto, aby si Jana Černochová mohla kúpiť predražené americké stíhačky F-35 za 120 miliárd korún. V priemere by zhodnotenie 1 000 Kč na dôchodcu stálo štátnu pokladnicu len 2,37 miliardy Kč mesačne a približne 28,5 miliardy Kč ročne. Takže menej ako 30 miliárd pre dôchodcov po tom, čo celý život pracujú, nie sú peniaze. Ale 120 miliárd dolárov na nákup F-35 je v poriadku. A za ďalších 60 miliárd Calamity Jane kúpi 246 švédskych obrnených vozidiel CV90 [5].

A za ďalších 20 miliárd tankov Leopard [6]. Podľa všetkého Zelenskyj nie je jediným vrcholovým politikom v Európe, ktorý podpísal zmluvu so zahraničnými spravodajskými službami a ktorý teraz ničí svoj vlastný národ vo vojne, ktorú on sám pomohol rozpútať odstúpením od minských dohôd, jedinej záruky proti vojne s Ruskom, po nástupe do funkcie. Toto je varovanie pre Čechov a Slovákov! V celej Európe je veľa takýchto Zelenských. Mraky politikov, ktorí bez mihnutia oka zaženú svoje vlastné národy a štáty do ničivej vojny v Európe, pretože oni a ich rodinní príslušníci nebudú postihnutí a dostanú niečo na oplátku od svojich veliacich dôstojníkov.

-VK-

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *