8. septembra 2024

Tak kde je pravda? Pred 7 dňami malo SK plynu neúrekom, dnes vyšiel iný článok, keď Rusi zatvoria kohútiky, zmrzneme

Rusko prelomilo plynovú blokádu Európy.

Zdielajte....

Tak kde je pravda? To isté médium (Pravda), rozdiel 1 týždeň. Pred 7 dňami vyšiel článok, že máme toľko plynu, že sa ním môžeme ohadzovať. A nehovorilo sa o produktoch hrachu či fazule, ale o zásobách plynu na zimu.

Dnes, s tými istými údajmi (zásobníky plné na 80%), vyšiel iný článok, ktorý hovorí, že ak Rusi vypnú kohútik, tak sa budeme ohadzovať, ale cencúľmi v obývačke. A to nám každý deň hovoria, že máme veriť len tým overeným médiám. Ale čomu máme veriť, keď oni sami píšu protichodné informácie?

Ale aj tak mi to nejde do hlavy. Ako sa môžu odborníci domnievať, že by mohla hroziť plynová kríza, keď pani Remišová jasne povedala, že stačí vypnúť radiátor a niektorí politici si obliekli aj tri svetre? A ešte by ma zaujímalo: aký plyn odoberá Ukrajina? Pretože mimochodom, práve denník Pravda informoval, že Ukrajina sa pripravuje zastaviť tranzit plynu cez jej územie…

Ale vlastne, nemáme sa čoho báť. Veď, ako by pani prezidentka povedala, čo tam po nejakom ruskom plyne, keď my máme vodnú elektráreň Vojany!


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.