8. septembra 2024

Remišová si vytuningovala fotku a vyrazila do kampane. Oni si fakt myslia, že celé Slovensko dostalo akútneho Alzheimera.

Video-Remišovej dozvuky Silvestrovských oslav? BLÚZNI A ČI BDIE?? Čo som to vlastne robila? Kde som bola?

Zdielajte....

Veronika Remišová si vytuningovala fotku a vyrazila do kampane. Len pamäť má akosi prikrátku.

V jednom z volebných reklám apeluje na to, aby vláda šetrila na prevádzke štátu a nerobila zbytočné nákupy. Ale ktože nám to vlastne hovorí?

No hovorí nám to tá istá exministerka, ktorá si v marci do svojho úradu kúpila sedačku za 8100 eur a aby si mala aj kde odložiť kávičku, tak pridala aj stôl za 14 000. A to vtedy kričala, my nekradneme! Ale zo štátneho sa pritom šklbalo až sa prášilo. Nehovoriac o tom, že pani Remišová minula peniaze na laptopy, ktoré skončili namiesto u detí v záložniach, že ako digitálna líderka išla rozdávať seniorom tablety, na ktorých nešli aplikácie, no a o nevyčerpaných miliardách z eurofondov sa už popísali traktáty.

Pani Remišová a jej staronový šéf Matovič proste počítajú s tým, že ľudia už na všetko zabudli. Remišová dokonca včera napísala, že úradnícka vláda je „vláda chaosu a zmätku!. Môžeme si o Čaputovej vláde myslieť čokoľvek, ale takéto vyjadrenia z úst Remišovej sú vhodné akurát tak do nejakej grotesky. Oni si fakt myslia, že celé Slovensko dostalo akútneho Alzheimera a nepamätá si, kto tu ten chaos a zmätok priniesol?

Marek Kurta/JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.