4. júla 2024

Čo môžeme ešte čakať od „SLUŠNÝCH“ tipu Šimečka, Iliev, Šeliga atd…, ktorých cesta demokracie, vedie cez fašistickú totalitu

Zdielajte

ČOHO SA EŠTE DOČKÁME OD TÝCH „SLUŠNÝCH“?

Je to zvláštne, ale práve tí, ktorí majú plné ústa demokracie, rešpektu a samých seba označujú za tváre „slušného Slovenska“, sú najvulgárnejšie bytosti, ktoré chcú za názor zatvárať a kým to nejde, tak na tých s iným postojom aspoň hrubo ponadávajú.

Ono to začalo už v pandémii. Pamätáme si, ako novinár Schutz povedal, že neočkovaný človek nie je človekom, ale len dobytok, ktorý raz bude kvičať ako prasce na bitúnku. Vtedy to označili za umelecký popis. Nuž áno, takto umelecky popisovali ľudí napríklad nacisti.

Pamätáme si tiež, ako Dorota Nvotová, dnes veľká kandidátka za Hegerovych Demokratov, písala, že už sa nevie dočkať, ako neočkovaní pokapú, aby ona mohla normálne žiť. Dnes sa usiluje dostať do parlamentu. A to aj cez hlasy neočkovaných.

Ale v politike asi nič nové, že? Veď za posledné tri roky nadávali vlastným občanom do dezolátov a opíc aj samotní ministri a dnes sa znova zaliečajú a tvária sa, že tam ani neboli.

Ďalším je moderátor Iliev. Ten včera zase nazbieral jedovaté sliny a 18-ročného chlapca, ktorý podporuje pronárodné strany nazval nesvojprávnym človekom, čo nedokáže kriticky myslieť. To je ten moderátor, čo by mal byť nestranný a čo každý deň prosí o toleranciu, pritom akonáhle otvorí ústa, bezcharakterne kope aj do zraniteľných a z úst si robí chliev.

No a ozval sa aj Šimečka starší, komentátor z Denníka N a otec predsedu progresívcov, ktorý voličov Smeru nazval „sviňami vnútri ľudských bytostí“. Prepytujem, nie politikov, nie straníkov, on takto nazval voličov a bežných ľudí! Takto myslí progresívec, demokrat, samozvaný slušák!

Lenže nemáme sa čo čudovať. Oni tieto postoje vôbec neskrývajú, práve naopak. Oni jasne a verejne hovoria, že ak sa dostanú k moci ich favoriti, tak reálne treba ľudí prenasledovať, lustrovať, dehonestovať a zatvárať. Matovič a jeho klika už ukázala, ako by to zhruba mohlo vyzerať. Lenže on to ukázal ešte v malom.

Progresívci a ich podporovatelia zreteľne hovoria, že občan bude poslúchať a keď nie, nedopadne dobre. V čase pandémie Progresívne Slovensko otvorene kričalo, že Matovič je v obmedzovaní občianskych práv prislabý, že treba rovno zaviesť povinné očkovanie a kto sa nepodrobí, tomu odobrať práva. A tí istí ľudia aj teraz pred voľbami jasne hovoria, že ak sa dostanú k moci, okamžite zmenia paragrafy tak, aby tí neposlušní s iným názorom mohli byť trestaní väzením. Oni to vôbec neskrývajú, hovoria to nahlas a agresívne práve v zmysle Šimečkovho myslenia: Máte iný názor? Tak ste sviňa v ľudskej koži.

Počujú to ich voliči, ktorých údajne má byť už toľko, že sa stávajú favoritom volieb? Alebo si to dokonca želajú? Ostáva len veriť, že podpora týchto prúdov nie je reálna, ale len mediálna. Že drvivá väčšina ľudí odmieta takýchto „demokratov“, čo sľubujú pokrok skrze totalitu. Veď už aj slepý vidí, že tí, čo samých seba označujú za slušných a progresívnych, sú plní arogancie a nenávisti. A opakujem: vôbec to neskrývajú…

Marek Kurta/ JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *