8. septembra 2024

Kandidáti Oľano na poslancov, klamú už na kandidátnej listine. U Matoviča nie prvýkrát. Veď minule si tam napríklad písal, že je magister a hneď po voľbách sa zistilo, že je to len zlodej titulov a plagiátor

Zdielajte....

Takže kandidátka Oľano prešla v plnom znení. Nikto nič na ministerstve vnútra nenamietal. Naivne som si myslel, že kandidačná listina je oficiálnym dokumentom, ktorý musí spĺňať určité formality a hlavne – nemali by sa na ňu písať bludy a dokonca klamstvá.

Dobre, Veronika Remišová si tam pripísala, že je poslankyňou bojujúca za ideály. Trochu povznesený popis, ktorý sa ešte dá tolerovať. Ale boli by sme šťastnejší, keby Remišovej ideály bolo napríklad vyčerpať eurofondy, keď bola ministerkou. Žiaľ, to asi nebolo jej ideálom. Ideálne len dokázala za štátne si nakúpiť do kanclu luxusný nábytok.

Ale Matovičov popis v kolonke zamestnanie je maximálnym pľuvancom na úradný dokument. Od kedy existuje platená práca s popisom „bojovník proti mafii“? U koho sa dá takto zamestnať? Je to na živnosť či normálne na zmluvu? Nerozumiem, ako toto mohlo byť riadne zaregistrované.

Ale asi si treba zvyknúť. Na Slovensku je to tak, že kandidáti na poslancov a niekdajší premiéri klamú už na kandidátnej listine a ešte im to aj prejde. U Matoviča nie prvýkrát. Veď minule si tam napríklad písal, že je magister a hneď po voľbách sa zistilo, že je to len zlodej titulov a plagiátor. A žiaľ, čoskoro sme prišli aj na to, že tá skratka Mgr. v skutočnosti nemala znamenať magister, ale skôr mag*r…

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.