28. septembra 2024

Komedianti si uzurpujú právo vyjadrovať sa k politike. Ale to právo majú predsa všetci, no oni chcú nejaké nadpráva, ako by zo svojej pozície mali patent na rozum a boli niečo viac.

Zdielajte....

Herci si uzurpujú právo vyjadrovať sa k politike. Ale to právo majú predsa všetci, no oni chcú nejaké nadpráva, ako by zo svojej pozície mali patent na rozum a boli niečo viac.

Vica Kerekes, známa to herečka zvyčajne úloh kurtizán, povedala, že nemôže tolerovať nenávisť, ak politik napríklad napíše, že je hrdý na to, že je muž a že rodina je muž a žena. Vraj ona je zástancom ľudských, morálnych a etických hodnôt, no a tam taký názor nepatrí.

Teda rozumieme sa. Tvrdiť, že rodina je čokoľvek, hovoriť dvom mužom, že sú otcovia, hoci to biologicky nie je možné, tvrdiť, že ak máš pipíka, môžeš byť žena, alebo že dokonca vôbec nemusíš mať pohlavie, ale na výber sú desiatky, tak toto považujú títo novodobí humanisti za niečo úplne prirodzené a dokonca to stotožňujú s morálkou. A ak o tom v súlade so svojím zdravým rozumom zapochybujete, tak ste samozrejme dezolát, spiatočník a nenávistný človek.

Toto si teda myslia o nás naši herci a hrdo to prezentujú navonok. Na čase vypnúť televízory a zrušiť štátne dotácie. Keby ich ľudia nepozerali, tým komediantstvom by sa nikdy neuživili. Už po prechode štátnej hranice ich zvyčajne nechcú ani do cirkusu a herecké schopnosti takých ako Kerekes zvyčajne začínajú a končia pri schopnosti nemať na sebe šaty. Kerekes sa totiž síce slabo slovensky vyjadruje, ale za to často sa vyňadruje.

Marek Kurta

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.