8. septembra 2024

Tibor Gašpar: PAMELA VYTÝČI CESTU. Namiesto vysvetlenia všetkých podozrení, prišlo teatrálne priznanie o jej orientácii.

PAMELA VYTÝČI CESTU

PAMELA VYTÝČI CESTU

Zdielajte....

PAMELA VYTÝČI CESTU

Na Slovensku sa nám rozmohol taký nešvár, kedy majú niektorí ľudia potrebu verejne vykrikovať svetu, aká je ich orientácia.

Tento trend začali moderátori TA3, Iliev a Dírer. Neskôr ich nasledoval Hellebrandt z Progresívneho Slovenska, mimochodom na tlačovke, kde mal prezentovať sociálnu politiku. No a naposledy to bola kvetinka policajného zboru, admin Púchovský.

Podobne skončila aj reakcia Tódovej, na jej vzťah so sudkyňou ŠTS Záleskou. Namiesto vysvetlenia všetkých podozrení, prišlo teatrálne priznanie o jej orientácii. Samozrejme nezabudla o sebe a jej partnerke dodať, že sú etické a morálne vzory.

Tódová, Iliev, Dírer, Hellebrandt, Púchovský. Slovákom je úplne jedno či sa identifikujete ako koleso, alebo štrúdľa. Je to vaša osobná vec, ktorá nikoho nezaujíma. Miešate súkromie s prácou, a potom to tak aj vyzerá.

Slovákov trápi extrémna inflácia, kolabujúce zdravotníctvo, sociálna neistota a rozpad právneho štátu. Trojročný výsledok práce Matoviča, Hegera, Sulíka a Kollára pod krídlami Čaputovej.

A pani Tódová, tie reči o tom aká je vaša partnerka, sudkyňa Záleská, etický a morálny vzor, si nechajte na váš ďalší spoločný výlet. Dôkazov o jej, a vašej účasti v tomto zločineckom, Lipšicovom systéme je dosť, a budú len pribúdať.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.