8. septembra 2024

Dnes polícia zvolala tlačovku. Následne o 13.19 vyšiel na Aktualitách článok s informáciami o tejto tlačovke, hoci tá skončila až o 14.00.

o 13.19 vyšiel na Aktualitách článok s informáciami o tejto tlačovke, hoci tá skončila až o 14.00. Ako to vysvetliť? Žeby tam v redakcii veštili z gule ?

o 13.19 vyšiel na Aktualitách článok s informáciami o tejto tlačovke, hoci tá skončila až o 14.00. Ako to vysvetliť? Žeby tam v redakcii veštili z gule ?

Zdielajte....

Dnes polícia zvolala tlačovku, aby policajný prezident Hamran svojimi prázdnymi blábolmi vyvrátil akékoľvek spolitizovanie policajného zboru. Hovoril o všetkom, len nie k veci. Tvrdil tiež, že on nezasahuje do vyšetrovania, lenže záhadne sám prezentoval informácie z trestných spisov, ktoré by k dispozícii nemal mať.

Veľkú časť venoval aj Sorosovi, pričom sa smial, že by nejaký 93-ročný dobrý deduško mohol mať vplyv na politické udalosti – hoci to on sám už skôr priznal. To, že tento dobrý deduško má už dávno na čele svojej chobotnice syna, čo sa stretáva so svetovými politikmi, a celú sieť mimovládok, takzvaných škôl a nadácií, ktoré financujú a financovali aj súčasných politikov, to už akosi zabudol spomenúť. Asi momentálny výpadok pamäte.

Následne o 13.19 vyšiel na Aktualitách článok s informáciami o tejto tlačovke, hoci tá skončila až o 14.00. Ako to vysvetliť? Žeby tam v redakcii veštili z gule ?

A potom vás tu presviedčajú o nezávislosti polície, súdov a médií. Že nikto nič nevynáša. Že aj vzťah Záleskej a Tódovej je čisto súkromný a nikto nikoho o ničom nikdy neinformoval. A keď si minister Šimko dovolil kritizovať tento systém, tak sa ho Čaputová na návrh jemu podriadeného Hamrana rýchlo zbavila v štýle: Nesúhlasíš s našimi praktikami? Tak mlč a nezavadzaj!

Nuž a toto všetko nazývajú „rozviazané ruky“. Rozviazané ruky čoho? Svojvôli nových našich ľudí?

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.