8. septembra 2024

Kauza 11/51 – Sexuálne kauzy „normálneho“ Borisa Kollára

51 káuz vládnej chunty, ktorá sa chcela zapísať do dejín

51 káuz vládnej chunty, ktorá sa chcela zapísať do dejín

Zdielajte....

Niekedy rozmýšľam, či má slovenská politika ešte kam klesnúť. Myslím morálne. Pretože mať predsedu parlamentu, ktorý si vypisoval s 15-ročnou chorou dievčinou, či sa vyšukáme, alebo ktorý si písal fakt chúlostivé správy s transrodovou modelkou Paris Nemc. Čiže so ženou, ktorá má v gaťkách to, čo muž v slipoch… Alebo s mužom, ktorý vyzerá ako žena… Nebudem to tu reprodukovať, keď si to hodíte do Googlu, tú konverzáciu nájdete.

A nechcem veľmi rozoberať ani kontakty predsedu parlamentu s Alenou Zsuzovou, ktorá je,  zatiaľ neprávoplatne, odsúdená za objednávku vraždy Jána Kuciaka. Ak sú však pravdivé slová svedkov na pojednávaniach, neviem, či by som cudziemu človeku daroval mercedes…

A pripomeniem aj to, že tento pán má svoju minulosť a najmä, tuším, 14 detí s 12 ženami.

No a tento pán predseda parlamentu Boris Kollár sa rozhodol ísť do kampane so sloganom SME RODINA – SME NORMÁLNI. Keby to spravil ktokoľvek iný, poviem si OK, ale Boris Kollár? Vám príde na Borisovi Kollárovi niečo normálne? Mne teda nie, vždy, keď sa na neho pozriem, vidím normálne prasa…

RIEŠENIE: Nevoliť tých, ktorí o sebe tvrdia, že sú normálni, ale tých, ktorí normálni naozaj sú…

Martin Dorčák

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.