8. septembra 2024

Košičanom dobre známi konzument krabicového vína a škrabák SME P. Schutz, vyzýva aby sa I.Šimko dištancoval od vyhlásení SMER-u

dnešný komentár Petra Schutza s názvom Demokrati majú dezorientovanú stratégiu. Obráti sa vám žalúdok.

Peter Schutz najslávnejšieho konzumenta krabicového vína

Zdielajte....

Mlčaním pri odvolaní I.Šimka si strelili mienkotvorné médiá do vlastnej nohy.Keby mali zmysel pre objektívnosť,nemohol by SMER využiť absurdné odvolanie ministra vo vlastný prospech.

A tak teraz vyzýva škrabák SME P.Schutz,aby sa I.Šimko dištancoval od vyhlásení SMER-u a to okamžite.A volá po obmedzení priestoru na vyjadrenia strany R.Fica rovnako,ako v prípade Republiky,aby nedochádzalo k šíreniu rôznych konšpirácii.Napríklad o Čaputovej,či spôsoboch vyšetrovania rôznych káuz a podobne.

Škrabákovi,ktorý tak brojil proti zmene vlastníkov denníka,až v ňom napokon ostal (kde by ho už chceli ?),niečo nedošlo.Hovorí sa tomu sloboda prejavu.Nepochopil (rovnako aj mentálna artistka Remišová a spol.),že čitateľ alebo konzument obsahu má vlastný mozog a vie vyhodnotiť,aká je reálna situácia.Na rozdiel od diplomovaných trolov,ktorým je úplne jedno,aký titul dostanú,ak nejaký bude.

Niet pochýb,že posledná politická garnitúra a jej škrabácki poskokovia sa musia zúfalo snažiť o potlačenie slobody prejavu

Blbci ťažko znášajú,ak niekto môže poukázať na ich blbosť.Najlepšie to vidieť na rôznych sociálnych sieťach,kde pod propagačnými príspevkami je diskusia – neprípustná,alebo sú komentáre – vypnuté.Strach z výsmechu a nepríjemných otázok je naozaj veľký.

Apropó,nedávno penil Matovič niečo o skorumpovaných novinároch v súvislosti s Bielikom.

Zdroj textu


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.