8. septembra 2024

Pán Aláč, Čaputová čo mala, to vykonala. Teraz ste na rade vy, tak to rozbaľte naplno!

Zdielajte....

Čaputová svoje dielo včera, vo vzťahu k šéfovi SIS, dokonala!

Dokonala ho spôsobom sebe vlastným.

TASR dňa 21.8.2023 o 13:25 informuje, že Čaputová – „…dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. SIS…“

https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-docasne-pozbavila-riaditel/735850-clanok.html

Čaputovej „dočasne“ trvá iba niečo málo, ako dve hodiny, možno ešte menej…

TASR v ten istý deň 21.82023 o 15:15 informuje, že – „Premiér Ľudovít Ódor podá návrh na odvolanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča na najbližšom rokovaní vlády v stredu (23. 8.).“

https://www.teraz.sk/spravy/premier-poda-navrh-na-odvolanie-m-al/735890-clanok.html

Akosi im to išlo rýchlo!

Čaputová v prípade trestne stíhaných čurilovcov, konala rovnako rýchlo, ale úplne opačne.

Pri čurilovcoch, si dala dokonca až toľko námahy, že natočila „dojemné“ video – 22.10.2022 – Pravda.sk o 16:40 – „Čaputová sa zastáva vyšetrovateľov“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/604776-caputova-sa-zastava-vysetrovatelov/

Nevysvetlila nič lebo aj tu je, bola situácia okolo čurilovcoch rovnaká, ako teraz pri Aláčovi.

O čurilovcoch rozhodoval súd, či je dôvod aby ostali vo vyšetrovacej väzbe alebo nie.

Súd nerozhodol o tom resp. ich nezbavil podozrenia z trestnej činnosti a teda sú aj naďalej trestne stíhaní na slobode, presne tak, ako bude na slobode trestne stíhaný Aláč!

Avšak v prípade čurilovcov to nevadí, toto nie je dôvod na ich postavene mimo činnej služby, a nie to ešte dôvod na ich odchod zo služieb Polície SR, ba naopak, sú nadmieru chránení – Mikulcom, Lipšicom… a samozrejme aj Čaputovou a následne sú dokonca povyšovaní, účelovo premiestňovaní na iné pozície v rámci PZ SR, kde majú možnosť bráni sami seba za to začo sú trestne stíhaní(!)…atď., kto to pozorne sleduje, tak veľmi dobre vie, čo sa okolo nich dialo a deje.

Totiž čurilovci nie sú dnes, podľa môjho hlbokého presvedčenia, zárukou toho, že sa „objektívne“ do vyšetrujú „kauzy“ SMER-SD, ale pre čaputovcov sú zárukou predovšetkým toho, že sa Slovensko a Slováci nedozvedia pred PV 2023, čo sú zač oni samotní!

Teda, čo sú zač čurilovci, ale hlavne, čo sú zač čaputovci!!!

No a tu na scénu, by mal prísť dnes, samotný Aláč.

Čaputová vraj mala Aláča zbaviť mlčanlivosti, o čom však neinformuje ona sama, ale prostredníctvom svojho „predsedu“ vlády Ódorom –  https://www.kosiceonline.sk/caputova-docasne-pozbavila-alaca-vykonu-statnej-sluzby – tu sa píše toto – „Predseda vlády zdôraznil, že spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča. Ódor má informácie o tom, že zo strany hlavy štátu sa zrealizovali úkony na zbavenie mlčanlivosti riaditeľa SIS.“

Z uvedeného vyjadrenia Ódora vyplýva ešte jedná závažná vec, že Ódor priznáva, že celý tento postup pri kriminalizácií šéfov SIS, NBÚ… robia spolu lebo, citujem Ódora ešte raz, oni dvaja – „…spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča“(!)

Tak ak je to tak, že Vás Čaputová zbavila mlčanlivosti, tak potom pán Michal Aláč ROBALTE to naplno, ako sa hovorí – NA PLNE ÚSTA!!!

Ak už nie ste viazaný mlčanlivosťou, tak ešte pred vašim potupným odvolaním na stredajšej „vláde“ (23.8.2023) predstúpte pred média a v priamom prenose nám všetkým, teda nám občanom, obyvateľom SR, ktorí už 30.9.2023 pristúpime k velebným urnám, objasnite, čo sa to tu vlastne deje!

Je potrebné, aby občan volič, počul aj druhu stranu a to v plnom znení – BEZ SERVÍTKY, presne tak, ako to oni čurilovci, čaputovci vykonali voči vám!

Áno lebo aj tu platí to staré známe – „Za oko oko, za zub zub“ alebo aj „Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva“ alebo aj – „Aký požičaj, taký vráť“ alebo aj „Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“.

A preto pán Aláč, ja osobne nevidím najmenší dôvod, prečo by ste mali brať akýkoľvek ohľad na tých, ktorí voči Vám takto podprahovo konajú a je jedno, či je to samotný Hamran, Lipšic…alebo Čaputová.

Ja nechcem po Vás nič iné, len resp. „len“, aby ste pomenovali všetky skutočnosti na základe dôkazov, ústavnosti a zákonnosti, čo sa to tu vo sfére niektorých OČTK odohráva a kto je s nimi v spolupráci či už z „vlády“, „prezidentského“ paláca, Špeciálneho trestného súdu, Špeciálnej prokuratúry…

Je čas pán Michal Aláč odkryť všetky karty, aby občan – volič pred samotným volebným aktom dňa 30.9.2023 nebol, ako zvykne Čaputová o ňom tvrdiť, zmätený a aby sa rozhodlo naozaj slobodne a nie na základe toho, ako mu pomútia volebný mozog „objektívne“ média spolu s čaputovcami a čurilovcami!!!

Prosím pán Aláč uveďte veci na pravú mieru!!!

PS:

Ešte jedná nie nepodstatná vec.

Pán Aláč, ak teraz máte už uvoľnené aj ústa, boli ste zbavený mlčanlivosti, tak nám v priamom prenose pred médiami objasnite v čom ste ako SIS a vy osobne ako šéf SIS, zmanipulovali resp. „zmanipulovali“ svoju utajenú správu SIS z mája 2021, ktorú si v útrobách SIS mala vypočuť resp. si ju aj vypočula, aj samotná Čaputová, ktorá neskôr na margo tejto tajnej schôdzky prehlásila, žeby sa už takejto tajnosti v budúcnosti nezúčastnila?

Dôkaz TU – „Tajná správa SIS: O manipulácii svedkami máme dôkazy“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589530-tajna-sprava-sis-o-manipulacii-svedkami-mame-dokazy/

Ona nevedela kam a za akým účelom vtedy išla?

Čo ju tam viezli ako zločinca so zaviazanými očami a so štupľami v ušiach?

A nie ako hlavu štátu, ktorá má byť o všetkom najviac a v plnom rozsahu informovaná už vopred?!

Takže áno pán Michal Aláč, dnes keď už nie ste viazaný mlčanlivosťou, nože nám v priamom prenose prečítajte tu vašu utajovanú správu z mája 2021, tentokrát už nie s vyčiernenými resp. vypipanými časťami, ale natvrdo celú, celučičkú nech občan volič počuje kde a v čom ste ju „manipulovali“, ako Vám to dnes chcú našiť čurilovci a čaputovci!

 Autor textu: ferro/blog Pravda

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.