18. októbra 2024

Video-Anna Belousovová: G. Döme & R. Učeň: Migranti sa valia na Slovensko a nikto to nerieši!

Zdielajte....

Takto to dopadne, keď vláda, prezidentka, bezpečnostné zložky a poslanci neplnia svoje úlohy. Médiá mlčia a namiesto toho , aby objektívne informovali verejnosť, aktívne zasahujú do volebnej kampane.

Vláda za asistencie prezidentky robí prevrat v silových a bezpečnostných štruktúrach štátu a vôbec ich nezaujíma fakt, že na Slovensku sa práve začína utečenecká kríza! Poslanci parlamentu namiesto plnenia svojich ústavných povinnosti chodia po Slovensku a lovia volebné hlasy pre svoje strany.

G. Döme & R. Učeň: Migranti sa valia na Slovensko a nikto to nerieši!

Oni však stále berú platy ako poslanci a mali by si teda plniť svoje úlohy !!! Už dávno malo byť zvolané zasadnutie NR SR, kde sa mala riešiť kritická situácia na našich hraniciach!

Čo robí opozícia?!?!?!

Zaoberá sa len sama sebou a svojimi boľačkami, kto koho ide zavrieť , čo kto ukradol … Z toho však občan SR má veľké guľové…

Tento štát je v totálnom rozklade a keď pozorujem správanie opozície, ktorá by mala byť alternatívou, som zo dňa na deň väčší pesimista, čo sa týka budúcnosti


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.