8. septembra 2024

Iliev ostane chlievom, to už nezmeníme. Namiesto vedenia debaty je sám jej účastníkom a ešte na poznámku Danka, že všetci vieme, že bude voliť Šimečku povedal: „Nekonšpirujte.“

Iliev z TA3 opäť hrubo dourážal Slovákov

Iliev z TA3 opäť hrubo dourážal Slovákov

Zdielajte....

Iliev ostane chlievom, to už nezmeníme. Namiesto vedenia debaty je sám jej účastníkom a ešte na poznámku Danka, že všetci vieme, že bude voliť Šimečku povedal: „Nekonšpirujte.“ No jasné a koho by asi tak tento militantný elgebeťák volil?

Apropo, ohreblo Šimečka. V jeho typicky zajakavom štýle niekoľkokrát pripomenul, že vyťahovanie Sorosa sa rovná viere v plochú Zem. Zosmiešňoval, že nejaký starý deduško by zasahoval do politiky. Nuž, ak je tak, tak by Šimečka potom mal za plochozemca označiť rovno svojho otca. Nebol to náhodou on sám, ktorý povedal, že Soros u nás porazil Mečiara? Šimečka samozrejme zahmlieva. Veľmi dobre vie, kým bol a je platený.

Smiešne bolo takisto to, ako Šimečka kritizoval Danka, že v každom svojom vstupe vyťahuje progresívcov. Ten Šimečka vie, akej strany je vlastne predseda? Či koho má oponent v debate s predsedom Progresívneho Slovenska spomínať? Eskimákov a Marťanov?

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.