18. októbra 2024

Video-Ľuboš Blaha: ČO JE TUPŠIE AKO MODERÁTORI NEDEĽNÝCH DEBÁT

Zdielajte....

ČO JE TUPŠIE AKO MODERÁTORI NEDEĽNÝCH DEBÁT

Keď dnes „profesor“ Iliev na TA3 mudroval o vakcínach, Andrej Danko mu pripomenul, že Jaro Paška z SNS na následky vakcíny zomrel.

Na to Iliev pokrčil ramenami, že „boli rôzne skúsenosti“. Takto reaguje na smrť človeka iba primitív.

A keď sledujem tie úbohé výkony moderátorov hlavných politických diskusií, niekedy mám pocit, že sa pretekajú o to, kto podá primitívnejší výkon.

Makara vyhráva v disciplíne skok do reči – jemu sa za jednu vetu opozičného politika podarí skočiť do reči aj desaťkrát, to by chcelo normálne zápis do Guinnessovej knihy.

Kovačič na Markíze naposledy jednostranne útočil na Uhríka, ktorému tam vyhadzoval na oči nejaké kapely či pesničky, úplná Eurovízia, no Naďovi nevedel pripomenúť ani to, ako po ľuďoch vrieskal, že sú opice, či ako porušil ústavu, keď posielal stíhačky na Ukrajinu. V disciplíne zaujatosti je Kovačič úplný kráľ.

Dibákovú ani neriešim, to je intelektuálne vákuum. Grendelova opička, ktorá sa jednoducho rozhodne, že do diskusií nebude pozývať podpredsedu Smeru, lebo sa jej nepáčia jeho názory – no chápete, sloboda a demokracia.

A potom máte naše dúhové duo z TA3 – Iliev a Dírer. Ich úvodné ideologické okienka definitívne pochovali žurnalistiku na Slovensku – ani Karol Bacílek v 50. rokoch by si nedovolil také ideologické tupiny ako oni.

Dnes Iliev vyčítal Dankovi, že kritizuje liberalizmus a ponúkol mu učebnicovú definíciu. Akosi mu nedocvaklo, že liberáli na Slovensku nie sú o slobode a tolerancii, ako to je písané v učebniciach, ale že ľudí s iným názorom chcú kriminalizovať a nadávajú im do dezolátov a sviní.

Zaujímalo by ma, či niekedy „profesor“ Iliev pri kritike socializmu vytiahol Heywoodovu definíciu, podľa ktorej je socializmus o boji za sociálnu spravodlivosť a silnú reguláciu zo strany štátu. V prospech pracujúcich ľudí.

Tak čo do slovenských socialistov kopete, pán Iliev? Asi to nebude o učebnicových definíciách, že?

O slovenských novinárov som pár slov povedal aj v ZVTV. Nech sa páči – od srdca


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.