8. septembra 2024

Video-Heger znovu vo vlastnom svete: je stále presvedčený, že je jediný, kto vie zachrániť Slovensko pred zlom a chaosom.

Zdielajte....

Heger znovu vo vlastnom svete:

Ak ste si mysleli, že po neúspešnom vládnutí sa Heger zmieril so svojou prehrou a odíde do úzadia, mýlite sa. Tento politik je stále presvedčený, že je jediný, kto vie zachrániť Slovensko pred zlom a chaosom. V jeho posledných vyjadreniach nám prezradil, ako by on riešil problémy s korupciou, migráciou a vzťahmi s EÚ. A musíme povedať, že je to dosť zábavné.

Ďalej by sa Heger pustil do boja proti korupcii, ktorú považuje za najväčšie zlo spoločnosti. Tvrdí, že by zriadil špeciálny protikorupčný úrad, ktorý by mal neobmedzené právomoci a zdroje na prešetrovanie a stíhanie všetkých podozrivých osôb. Tvrdí, že by tak vyčistil politiku, justíciu, médiá a podnikanie od všetkých nekalých praktík a klientelizmu. Zároveň by však zrušil všetky kontrolné mechanizmy .

Ako vidíte, Heger je znovu vo vlastnom svete, kde si myslí, že vie lepšie ako ktokoľvek iný. Jeho návrhy sú plné protirečení, absurdít a nebezpečenstiev. Nie sú to riešenia pre Slovensko, ale recepty na katastrofu. Dúfam, že si to uvedomuje čo najviac ľudí a nedajú sa zlákať jeho populistickou rétorikou. Heger nie je spasiteľ, ale škodca.

  • Myslí si, že je najlepší kandidát na prezidenta
  • Tvrdí, že má podporu všetkých občanov
  • Obviňuje svojich súperov z korupcie a spiknutia
  • Hovorí, že je jediný, kto dokáže zachrániť krajinu pred krízou

Matovičov hovorca Eduard Heger, ktorý sa snaží presvedčiť verejnosť, že jeho vláda bola úspešná a spravodlivá. Podľa neho sa Slovensku darilo ako nikdy predtým, ľudia dostali vysokú podporu v čase pandémie, zvýšili sa dôchodky, rodinné prídavky, investovalo sa do zdravotníctva a samospráv. Ale je to pravda? Ak sa pozrieme na fakty, zistíme, že Hegerova vláda bola plná korupcie, nekompetentnosti, rozporov a lží. Niektoré z jej členov boli zapletení do kauz ako nákup testov, Kollár a jeho plagiát, Matovič a jeho daňové podvody, Sulík a jeho zlyhanie pri nákupe vakcín. Hegerova vláda tiež nedokázala efektívne bojovať proti koronavírusu, čo viedlo k vysokému počtu úmrtí a hospodárskej kríze. Hegerova vláda tiež ignorovala potreby ľudí, ktorí trpeli chudobou, nezamestnanosťou, diskrimináciou a násilím. Hegerova vláda tiež nedodržala svoje predvolebné sľuby o reformách, transparentnosti a spravodlivosti. Hegerova vláda bola teda pre Slovensko skôr prekliatím než požehnaním. A to je dôvod, prečo by sme mali byť opatrní pri jeho slovách a pozerať sa na jeho skutky.

JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.