8. septembra 2024

YouTube zrušili strane LSNS kanál.

Zdielajte....

YouTube zrušili strane LSNS kanál.

Keď si čítam príspevky od tých novodobých liberálov alebo novodobých  demokratov ako to tam oslavujú, tak vám poviem, že okrem toho, že mi je z nich do smiechu,  je mi ich aj ľúto.

Okrem ohlupnutého mozgu elitným meinstrimom majú pre ich posratè životy vrodenú vadu závisti, ktorù si prenášajú z pokolenia na pokolenie, pretože odstránenie kanálu nevnímajú ako cenzúru, ale ako výhru.
Niečo ako keď si kúpia stieracì los a vyhrajù 5 euro na chlast.
Čo ma ale vôbec neprekvapuje je fakt, že keď si pozriem ich profili, tak zväčša sú to ľudia, ktorí sa prisťahovali do Bratislavy alebo iných veľkomiest z rôznych kútov Slovenska.

Nechcem nikoho urážať ani hádzať do jedného vreca, ale vo väčšine prípadov mozog takého prisťahovalca funguje na princípe okamžitého sa zaradenia do spoločnosti, o ktorej si myslia že je moderná a progresívna len preto, aby ho tam nemali za sedlàka.
Čiže musia sa tváriť progresívnejšie a modernejšie akokeby sa tam narodili, pričom si vôbec neuvedomujú, že ich sused o ktorom si myslia že je rodený Bratislavčan tam pricestoval s batohom na pleci týždeň pred ním.

Pre príklad, aby z toho nevznikli kadejaké vášne…..
Ak si ich sused z vedľajšieho vchodu odfotí sračku na tanieri a dá ju na Instagram s vlajočkou mieru, tak on si hodí na Instagram fotku s kyblom konského hovna a pridá k tomu vlajočku LGBT, ktorá má viac farieb ako tà mierova.
A to všetko preto, lebo považuje svojho suseda za rodeného velkomeštiaka, ktorèho vníma ako modernèho a progresívneho bez toho, aby si zamyslel nad tým, že jeho sused pochádza zo susednej zemlianky, čiže taký istý človek, ktorý sa tiež potrebuje ukázať aký je veľký progresívec a ako sa v tom veľkomeste uchytil.

Tenti princíp zvyšujúcej sa sprostosti, čiže zvyšujúcej sa progresìvnosti na základe vyvyšovania sa vzťahuje aj na progresívnu politiku ktorú má Progresivne Slovensko. Tvoria ju práve osoby, ktorè som spomínal, čiže typický obraz zmätenèho človeka, ktorý aby sa nevedelo že ešte včera s bičom v ruke rajdoval rebriňak zapriahnuty za somàrom sa vytešuje nad zmazaným kanálom, aby verejne pred susedom poukázal na svoju progresívnosť, bez toho aby pochopil, že aj keď voľakedy kravou bol, tak nie je hanbou ňou aj zastať.

Doplním. Rodený Bratislavcan nevoli Progresívne Slovensko, pretože vie kto ho voli….

L. Hrica


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.