8. septembra 2024

Video-Premiér Ódor v NR SR: Tažko sa vyjadruje v tejto budove.

Video-Premiér Ódor v NR SR: Tažko sa vyjadruje v tejto budove.

Video-Premiér Ódor v NR SR: Tažko sa vyjadruje v tejto budove.

Zdielajte....

Online Tu a Teraz

Ľudkovia, názor si vytvorte sami: Premiér Ódor dnes po návšteve v NR SR dal krátke vyhlásenie pre novinárov. Predtým ale sme museli všetci presunúť 20 kamier mimo oficiálnu press stenu NR SR, lebo premiér nechcel dávať stanovisko pred touto obrandovanou stenou. Už vo svojom príhovore na začiatku vyzeral znechutene, že ‚ťažko sa vyjadruje v tejto budove‘ a dosť s dešpektom sa vyjadroval o poslancoch NR SR.
Následne ušiel pred novinárskymi otázkami. A to už nehovorím o tom, že prišiel tak, aby v jazdiarni nešiel pomedzi ľudí a nás novinárov ako všetci politici, ale bočným vchodom aby nikoho nestretol. Fakt divný zážitok.

JNS
Dnes sme boli svedkami toho, ako premiér Ódor znevažoval parlament a novinárov. Prišiel na návštevu do NR SR, dal krátke vyhlásenie pre novinárov. Museli sa presunúť na iné miesto.To ako sa premiér Ódor správal k novinárom a poslancom pri svojej návšteve v parlamente, bolo nedôstojné a musíme povedať, že sme boli veľmi sklamaný a nahnevaný z jeho arogantného a neúctivého postoja. Nechal nás čakať dlhšie ako bolo potrebné, potom nám povedal len pár fráz o tom, ako je spokojný s výsledkami svojej vlády a ako nemá čas na ‚zbytočné debaty‘ v tejto ‚staromódnej budove‘. Nebol ochotný odpovedať na žiadnu otázku, ani na tie, ktoré sa týkali jeho kontroverzných rozhodnutí a káuz. Len sa otočil a odišiel bočným východom, aby sa vyhol kontaktu s ľuďmi a novinármi. To je ten človek, ktorý má zastupovať naše záujmy a rešpektovať našu demokraciu? To je ten človek, ktorý sa nazýva ‚líderom národa‘? Podľa nás je to len sebecký a bezcharakterný politik, ktorý sa bojí pravdy a zodpovednosti. Názor si vytvorte sami, ale ja si myslím, že takéto správanie je neprípustné a nebezpečné pre našu krajinu.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.