5. júla 2024

Video- Online Tu a teraz Erika Vincoureková s Robertom Kaliňákom o redaktorovi Dírerovi, médiách, politických televíznych debatách aj o výnimočnom stave.

Robert Kaliňák: Dírer by mal divákom poskytovať informácie od politikov, ktorých si pozval.

Robert Kaliňák: Dírer by mal divákom poskytovať informácie od politikov, ktorých si pozval.

Zdielajte

V tomto videu, sa budem venovať rozhovoru, ktorý som mala s bývalým ministrom vnútra Robertom Kaliňákom. Pýtala som sa ho na jeho názor na redaktora Dírera, ktorý je známy svojou propagáciou LBGTI+ komunity liečením si svojich komplexov s tým spojených. Zaujímalo ma tiež, ako vníma politické televízne debaty a či súhlasí s výnimočným stavom, ktorý bol vyhlásený v súvislosti s pandémiou.

R. Kaliňák mi povedal, že nemá nič proti orientácii Dírera, ale že nie je vždy objektívny a často prekrúca fakty. Tvrdil, že médiá by mali byť nezávislé a neovplyvňované politikmi, ale že to nie je vždy možné. Povedal tiež, že politické televízne debaty sú dôležité pre demokraciu, ale že by mali byť založené na argumentoch a nie na osobných útokoch. Na otázku o výnimočnom stave mi odpovedal, že je to nevyhnutné opatrenie na ochranu zdravia a života ľudí, ale že by malo byť použité len v prípade skutočnej potreby a nie zneužité na obmedzovanie slobôd a práv občanov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *