18. októbra 2024

Video-Mimi Šrámová: Exkluzívny rozhovor s Richardom Glückom, ktorý počas incidentu na tlačovej konferencii Smeru, spravodlivo odmenil Matoviča výchovnou do tváre.

Richard Glück: Bál som sa, že Matovič napáli autom do ľudí čo tam stáli!

Richard Glück: Bál som sa, že Matovič napáli autom do ľudí čo tam stáli!

Zdielajte....

Zdravím všetkých čitateľov, ktorí sa zaujímajú o politické dianie na Slovensku. Dnes by som sa chcel venovať jednej zaujímavej udalosti, ktorá sa odohrala minulý týždeň na tlačovej konferencii strany Smer. Ide o incident, ktorý spôsobil Matovič, predseda strany OĽaNO. Richard Glück sa rozhodol, že výchovne zapôsobí ma Matoviča pri narúšaní TB strany SMER, využije príležitosť a verejne skritizuje premiéra Igora Matoviča za jeho nekompetentné a nezodpovedné riadenie krajiny. Ako to urobil? Jednoducho mu dal výchovnú facku pred kamerami. Áno, dobre ste počuli. Richard Glück dal Matovičovi facku. A ja musím povedať, že to bola jedna z najlepších vecí, ktoré som videl v slovenskej politike za posledné roky.

Richard Glück: Bál som sa, že Matovič napáli autom do ľudí čo tam stáli!

Prečo si myslím, že to bola spravodlivá odmena? Nuž, Matovič si ju zaslúžil za svoje správanie, ktoré je úplne nevhodné pre bývalého premiéra. Matovič je človek, ktorý klame, manipuluje, uráža, provokuje a ignoruje odborníkov. Matovič je človek, ktorý sa nevie dohodnúť ani so svojimi koaličnými partnermi, a tým ohrozuje stabilitu vlády. Matovič je človek, ktorý sa nevie postarať o zdravotnú a ekonomickú krízu, ktorá sužuje Slovensko. Matovič je človek, ktorý si myslí, že je nad zákonom a že môže robiť čo chce. Matovič je človek, ktorý potrebuje poriadnu lekciu.

A tú mu dal Richard Glück. Richard Glück je človek, ktorý má odvahu povedať pravdu a postaviť sa proti nespravodlivosti. Richard Glück je človek, ktorý má charakter a ctižiadostivosť. Richard Glück je človek, ktorý vie, ako sa má správať štátnik. Richard Glück je človek, ktorý by bol lepším premiérom ako Matovič.

Samozrejme, niektorí ľudia môžu považovať facku za násilný a neprimeraný čin. Môžu tvrdiť, že to bolo porušenie demokratických princípov a ústavy. Môžu argumentovať, že to bolo neetické a nezákonné. Ale ja sa pýtam: Čo je horšie? Dať facku premiérovi alebo zničiť krajinu? Čo je horšie? Použiť fyzickú silu alebo slovnú agresiu? Čo je horšie? Byť hrdinom alebo zbabelcom?

Ja osobne si myslím, že Richard Glück urobil to správne. Urobil to, čo by chcel urobiť každý slušný občan Slovenska. Urobil to, čo by mal urobiť každý politik s morálnou zásadou. Urobil to, čo by som urobil aj ja.

A preto mu chcem vyjadriť svoju podporu a uznanie. Richard Glück je pre mňa vzorom a inšpiráciou. Richard Glück je pre mňa hrdina.

A čo vy? Súhlasíte so mnou alebo nie? Napíšte mi svoj názor do komentárov. Teším sa na vaše reakcie. A nezabudnite zdieľať tento článok s vašimi priateľmi. Ďakujem za pozornosť a majte sa pekne.

Rudy


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.