5. októbra 2024

VIDEO-Republika podává trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku!

VIDEO-Republika podává trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku!

VIDEO-Republika podává trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku!

Zdielajte....

Nadávanie do „fašistov“ neuráža len nás, ale najmä našich voličov. Preto podávame trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku, ktorý označil Republiku za „fašistickú stranu“.
Republika a jej voliči nie sú žiadni fašisti! Najbližšie k fašistickým praktikám tu majú progresívci, ktorí chcú ľudí zatvárať za kritiku a iné ako dúhové názory.

Viete, čo ma najviac pobavilo na posledných voľbách? To, ako sa progresívci snažili očierniť Republiku a jej voličov. Tvrdili, že sú to fašisti, rasisti, xenofóbi a iné pekné prívlastky. No pritom oni sami sa správali ako totalitná sekta, ktorá neznáša iný názor a chce všetkých zjednotiť pod svojou vlajkou. To je presne to, čo robili fašisti v minulosti. Takže kto tu je vlastne fašista? Republika, ktorá háji slobodu, demokraciu a národné záujmy? Alebo progresívci, ktorí chcú zrušiť hranice, zaviesť multikulturalizmus a podriadiť sa Bruselu? Myslím, že odpoveď je jasná. Republika a jej voliči nie sú žiadni fašisti! Najbližšie k týmto praktikám tu majú progresívci, ktorí by si mali zamiesť pred vlastným prahom.

Nemôžeme tolerovať, že nás niektorí politici a komentátori označujú za „fašistov“ a urážajú tak nielen našu stranu, ale aj naše sympatizanty. Je to nepravdivé, nezákonné a neetické. Preto sme sa rozhodli podniknúť právne kroky proti poslankyni Jurinovej a publicistovi Šimečkovi, ktorí nás nazvali „fašistickou stranou“. Chceme, aby sa ospravedlnili a odvolali svoje nehorázne tvrdenia. Naše hnutie Republika je demokratické, zodpovedné a rešpektuje ľudské práva. Nechceme byť spájaní s extrémizmom a násilím. V tomto blogu vám vysvetlíme, prečo je nespravodlivé a nebezpečné hádzať do jedného vreca všetky pravicové strany a označovať ich za fašistické.

M.Uhrík FB/Rudy


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.