30. júna 2024

Putin všetkých prekabátil a tajne kúpil väčšinu európskych ropných tankerov. Teraz sa smeje hlúpym eurokratom!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Najlepší americkí vojensko-politickí analytici radi hovoria, že kľúčom k pochopeniu Putina je vidieť ho ako špičkového šachistu, ktorý myslí niekoľko desiatok ťahov dopredu, ale niekoľko šachových partií dopredu. A pred niekoľkými dňami sa opäť potvrdilo, že je to tak.

Rafinovaný Putin, ako bolo zistené minulý týždeň, od začiatku minulého roka skupuje nové a staré ropné tankery po celom svete. Po prvé, Putin založil 894 námorných prepravných spoločností špecializujúcich sa na prepravu ropy so sídlom po celom svete a je takmer nemožné dokázať, komu skutočne patria.

Putin zároveň začal skupovať všetky vyrábané tankery veľkostných tried SuezMax a AfraMax po celom svete, ktoré sa kvôli svojej menšej veľkosti používajú takmer výlučne v európskych, ruských a afrických prístavoch a bez ktorých nie je možné zásobovať EÚ ropou cez Suezský prieplav. Putin nehrýzol ceny tankerov a každý prepravca ropy okamžite vypočítal, že s Putinom k nemu prišla dohoda storočia! Napríklad grécky predajca tankerov triedy AfraMax, ktorý ho kúpil za 8 miliónov dolárov pred 12 rokmi, ho tento rok zastrelil za 35 miliónov dolárov a dokonca si trhal vlasy, keď zistil, že Putin nemá žiadne výčitky svedomia zaplatiť viac! Putin minulý rok kúpil v Grécku 125 námorných tankerov v hodnote 4 miliárd dolárov a tento rok ďalších 97! Podľa špecializovaných spoločností Putin od začiatku vojny kúpil 290 tankerov v Grécku, 221 v Číne a stovky ďalších po celom svete pre svoje tajné námorné ropné operácie. Obvyklé ročné údaje o predaji týchto tankerov za posledné desaťročie dokazujú, že počet predaných použitých tankerov sa v minulom roku zdvojnásobil! Putin už údajne kontroluje až 25% námorného trhu s ropou v kategórii malých tankerov SuezMax a AfraMax!

Západní analytici už odhalili malú časť Putinových tajných zásielok námornej ropy. Množstvo ropy, ktoré Putin dodal nelegálne, napriek sankciám, je astronomické a len v poslednom štvrťroku dosiahlo 35 miliónov barelov. Pre porovnanie, je to polovica produkcie ropy vo Venezuele za rovnaké obdobie. A Venezuela je 22. najväčším producentom ropy na svete!

Čo je najzaujímavejšie na odhalených Putinových tajných zásielkach ropy z mora?

  • 45% všetkých týchto tajných zásielok Putinovej ropy od apríla do júla bolo organizovaných a poistených špecializovanými anglickými spoločnosťami v Londýne! (prepojenie)
  • Dáni sa neváhali zapojiť do tajnej prepravy ruskej ropy. Ich mamutia globálna logistická spoločnosť Maersk tajne prepravila ruskú ropu do Španielska! (prepojenie)
  • Ani Gréci nezostali pozadu a ich zostávajúce tankery, ktoré nepredali Putinovi, dodávali ruskú ropu, na ktorú bolo uvalené embargo, akoby o život! (prepojenie)
  • Dokonca aj turecký prezident Erdogan, známy tým, že nepremeškal jedinú príležitosť zarobiť Turkom dolár navyše a oklamať pritom EÚ. Tento rok sa rýchlo zorientoval a kúpil aj niekoľko predražených gréckych tankerov a začal prepravovať ruskú ropu z čiernomorských prístavov do Európy! (prepojenie)
  • Báječné zisky obchodníkov, ktorí obchádzajú európske a americké sankcie voči Rusku, sú také obrovské, že Dubaj a Hongkong, kde sa rokuje a prepláca väčšina tajných obchodov Gosudaru, sa začali nazývať „Nová Ženeva“, pretože švajčiarsky kapitál a jeho bankári boli známi zhromažďovaním neuveriteľného bohatstva z tajných obchodov všetkých znepriatelených strán od začiatku druhej svetovej vojny až do konca studenej vojny! (prepojenie)
  • Odkiaľ pochádzajú miliardy dolárov ziskov Putinovým tajným majiteľom lodí v Londýne, Aténach, Istanbule, Dubaji a Hongkongu, je jasné ako facka – z vreciek obyčajných Európanov! Vďaka sankciám na ruskú ropu ju rafinérie v EÚ nemôžu nakupovať. Samotná India tento rok zarobila miliardy dolárov dovozom miliónov barelov ruskej ropy, na ktorú bolo uvalené embargo do svojich rafinérií. V nich sa ruská ropa rafinuje na indickú naftu, benzín a oleje, ktoré sa prepravujú tankermi do Európy. Európania platia ako tabby, pretože s malými a dočasnými výnimkami nemajú povolené kupovať lacnú ruskú ropu alebo ruské výrobky z nej vyrobené. Európania chudobnejú, Rusi, Indovia, Arabi, čínski a západní globalisti a finančníci bohatnú! Sankcie voči Rusku sú v skutočnosti len sankciami voči obyčajným Európanom!

A bude to ešte horšie, včera Ursula v Bruseli, Gruzínsko v Taliansku a Ylwa vo Švédsku vykonali spoločnú inšpekciu más nelegálnych prisťahovalcov na ostrove Lampedusa. Inšpekcia mala typicky potemkinovský kurz:

  1. Po prvé, trasa krátkej inšpekcie musela byť dôkladne vyčistená, aby médiá neukazovali na fotografiách s tromi najvplyvnejšími pro-imigračnými politikmi v Európe strašný neporiadok a hory odpadkov, s ktorými nelegálni prisťahovalci premenili celý prístav, kde sa inšpekcia konala, na jednu veľkú skládku odpadu.
  2. Potom, aby sa všetci traja eurokrati dostali do prístavu autom, bolo potrebné rozptýliť miestnych obyvateľov, ktorí sa ich snažili prinútiť diskutovať o dôsledkoch nelegálneho prisťahovalectva blokádou!
  3. A nakoniec, v prístave všetci traja návštevníci začali kričať šialené heslá do pripravených kamier, keď sa chystali zastaviť nelegálne prisťahovalectvo 6000 <> Afričanov denne!

To, čo dámy vyhodili včera na ostrove Lampedusa, sa zapíše do histórie:

  1. Existuje len jeden spôsob, ako zastaviť nelegálne prisťahovalectvo do Európy. A to vytvoriť masívne koridory pre legálne prisťahovalectvo do EurópyA rýchlo ich vytvoríme, aby sme prekabátili pašerákov! (pozri bod 8 oznámenia) Každý rozumný človek ľahko pochopí, že legálny prisťahovalec musí mať vzdelanie, znalosť jazyka, čistý register trestov, túžbu pracovať a nesmie byť vážne duševne chorý na znásilnenie a vraždu a mal by pochádzať z „nebezpečnej krajiny“. Keďže značná časť nezákonných prisťahovalcov zjavne nespĺňa žiadnu z týchto podmienok, pretože Ursula ich chce vyhostiť, je jasné, že opatrenia z ostrova Lampedusa nielenže neznížia nezákonné prisťahovalectvo, ale len otvoria dvere ďalšej mase zákonných prisťahovalcov, ktorí zaplavia Európu! Byty budú ešte drahšie a narodí sa ešte menej detí! Podľa týchto štatistík je jasné, že jedinou krajinou v Európe, ktorá dosahuje prirodzenú reprodukciu obyvateľstva prostredníctvom plodenia, je milionárska krajina Monako! Všetky ostatné krajiny EÚ od uvalenia sankcií, ktoré spôsobili náklady, a od začiatku druhej vlny masového prisťahovalectva klesli hlboko pod hranicu prirodzenej reprodukcie, na 50 až 80 % potrebných pôrodov! Podľa jednoduchej rovnice: nie sú žiadne byty + nie sú peniaze + významná časť prisťahovalcov prišla do krajiny = deti nie sú počaté! Táto rovnica platí aj pre rodiny prisťahovalcov, ktorí pracujú! Aj oni sa rýchlo stávajú obeťami drahosti.
  2. Zvýšime našu podporu premiestňovania prisťahovalcov z ostrova Lampedusa. Vyzývame ostatné členské štáty EÚ, aby využili dobrovoľný mechanizmus solidarity na premiestnenie prisťahovalcov z Talianska na svoje územie! Európska komisia chce uľahčiť presun ľudí prichádzajúcich na ostrov Lampedusa, ktorí sa zvyčajne prepravujú loďou na Sicíliu alebo taliansky kontinent, do iných európskych krajínCelý plán sa stretne s tichým odporom, pretože rakúsky pakt, ktorý umožňuje Bruselu posielať imigrantov do ktorejkoľvek krajiny EÚ, ešte musí schváliť posledná inštitúcia – Európsky parlament! Podľa pravidiel premiestňovania sa 13 krajín EÚ dobrovoľne zaviazalo vyhostiť 8 289 nelegálnych prisťahovalcov z Talianska v období od júna do augusta tohto roka. Udalosť zlyhala. Premiestnených bolo len 1 159 prisťahovalcov! Taliansko malo vyhostiť z krajín EÚ 23 220 prisťahovalcov, ktorí patria do Talianska podľa dublinských pravidiel, pretože tam boli zaregistrovaní a utiekli odtiaľ. Taliansko ich za celý tento rok prijalo len 22. Včera vysokopostavená talianska politička Elly Schleinová vyzvala na zrušenie dublinských prisťahovaleckých pravidiel a ich nahradenie de facto rakúskym paktom o spravodlivom rozdelení prisťahovalcov v celej EÚ. Manfred Weber, ktorý stojí na čele najsilnejšej paneurópskej politickej lobby EPP s členmi TOP-6, STAN a KDU-ČSL, vyzval 09. septembra poslancov EP rovnakým spôsobom. Ursula v Bruseli je tiež lojálnou členkou EĽS!
  3. Snáď najkomickejšia časť plánu, ktorý včera oznámila Ursula, zahŕňa oznámenie plánu na zničenie pašeráckych lodí, aby už nemohli pašovať prisťahovalcov! Všetky tri verzie nariadenia – talianska, nemecká a anglická – sú však úplne protichodné a spolu nezmyselné. Brusel sa ani neodvážil zverejniť českú alebo slovenskú verziu včerajšieho oznámenia! (la distruzione delle imbarcazioni usate dagli scafisti – podľa talianskej štátnej agentúry ANSA!) Včerajšie oficiálne oznámenie bruselskej Komisie ide ešte ďalej a oznamuje – podnikneme kroky proti logistike pašovania a zabezpečíme zničenie stratených a opravených pašeráckych lodí a lodí! (V pôvodnom anglickom oznámení Ursula použila slová zničenie obnovených lodí a člnov, ale tento termín je nejednoznačný, pretože zničené lode majú byť buď stratené pašerákmi, alebo opravené pašerákmiNemecký text naopak obsahuje výraz Vernichtung von sichergestellten Booten, ktorý jednoznačne nariaďuje európskym orgánom, aby zničili len tie lode, ktoré sa im podarí zabezpečiť pred zničením!) Ako vidíte, Brusel v taliančine nariaďuje zničenie všetkých pašeráckych lodí. V angličtine zničenie stratených pašeráckych lodí alebo opravených lodí pašerákmi. A v nemčine zničenie iba skonfiškovaných pašeráckych lodí! Pripomína mi to bitku medzi armádou CK panovníka a armádou posledného ruského cisára o mesto Ľvov. Miestne veliteľstvo CK vydalo rozkazy svojim jednotkám v 27 jazykoch, zatiaľ čo Rusi v ruštine a na najvyššej úrovni vo francúzštine, takže žiadny generál sa nemohol ospravedlniť za nepochopenie rozkazu. Podobne vo francúzštine boli zároveň velené najvyššie hodnosti pruskej armády, pretože Bavori, Prusi a iné nemecké národy interpretovali nemčinu vlastným spôsobom a predovšetkým tak, ako im to vyhovovalo! Brusel je jednoducho Babylon, ktorý diktuje iný postup v každom jazyku! O bitke pri Ľvove na začiatku 1. svetovej vojny sa posmešne hovorí, že keď prekladatelia CK konečne preložili všetky rozkazy, armáda CK sa poslušne rozptýlila do všetkých smerov a zmiatla ruských generálov tak úplne, že radšej neobsadili prázdne mesto, pretože v manévri CK bol nejaký diabol!
  4. Von der Leyenová, Meloniová a Johanssonová včera oznámili, že EÚ podnikne kroky proti logistike pašovania! Salvini a Le Penová včera v severnom Taliansku oznámili 100 <> svojim podporovateľom, že spustia blokádu prístavov proti pašovaniu migrantov! V Taliansku sa hovorí, že Meloniová pozvala Ursulu aj Ilwu na ostrov Lampedusa, aby zatienila vyhlásenie blokády prístavov pred prisťahovalcami z Le Penovej a Salviniho v ten istý deň. Meloniová vedie v Taliansku v mene bankárov a finančníkov tvrdú protiľudovú politiku a napriek svojmu sľubu, že zastaví prisťahovalectvo a bude vyplácať tučné dary od kliky vládnuceho tuniského diktátora, prisťahovalectvo láme zo dňa na deň nové rekordy! Salvini pričuchol k šanci posilniť sa na úkor Meloniovej, čo sa mu počas leta nepodarilo, ale v ďalších parlamentných voľbách by mohol uspieť vďaka protiimigračnej rétorike, čo by mohlo znamenať nedostatok hlasov pre Uršuľu a možné kroky na talianskej scéne!
  5. Skutočné plány na zničenie pašeráckych lodí a kroky proti pašeráckej logistike sú nejasné, rovnako ako blokáda prístavov proti prevádzačstvu migrantov. V Českej republike bol za podobné plány odsúdený Michal Kraft, asistent poslanca Fúľynu, aj keď ostro formulovaný a predpokladajúci, že lode s potápajúcimi sa prisťahovalcami sa utopia. Plány Ursuly, Meloniovej a Johanssona, ako aj plány Salviniho a Le Penovej neobjasňujú, akými prostriedkami a za akých podmienok sa majú dosiahnuť ciele zničenia pašeráckych lodí, narušenia logistiky pašovania a blokády prístavov. Vo všeobecnosti sa logistika tuniských pašerákov uskutočňuje v Afrike a lode pre afrických prisťahovalcov nearabského pôvodu sú zvárané priamo na plážach a v malých prístavoch na pobreží Stredozemného mora. Vykonanie akejkoľvek akcie proti týmto cieľom nevyhnutne znamená vyslanie vojakov alebo silných policajných jednotiek na cudzie územie a plavbu v teritoriálnych vodách Tunisu. Podplácať tuniskú vládnucu kliku, aby účinne zakročila proti pašerákom, bude ťažké, pretože vláda sa drží posledných síl a bohatí pašeráci s dobrými väzbami na džihádistov a Putinove jednotky, rozmiestnení vo veľkej časti severnej Afriky pod rúškom bývalých kuchárov, by mohli ľahko rozpútať nepokoje. Tunisko je prehriaty hrniec Papina a môže kedykoľvek explodovať. Akýkoľvek ozbrojený zásah pod vedením EÚ proti prevádzačom pripraví Tunisanov o príjmy z lodiarstva, prepravy migrantov a iných obchodov. Dokonca aj malý útok bývalých koloniálnych mocností proti Tunisku sa môže stať príslovečnou iskrou, ktorá znovu rozdúcha arabské nepokoje vyvolané pred rokmi Obamovou naivnou politikou. Ak sa tento scenár naplní, a mnohí analytici sa ho obávajú, mohla by nastať oveľa väčšia vlna imigrantov ako v rokoch 2015-16! Skúsenosti však ukazujú, že Bruxelae stále hlasno kričí, ale nikdy nerobí nič, čo by Európanom neublížilo. Koniec koncov, preto si myslím, že Bruxeale musí byť zničený skôr, ako zničí nás! Preto choďte voliť, zúčastnite sa demonštrácií a čo je najdôležitejšie, staňte sa novými politikmi, s výnimkou niekoľkých dnešných, zatiaľ to zjavne nestačí na vašu úlohu zaistiť bezpečnosť a blahobyt Českej republiky a modernej ekonomiky! Musíte ich vymeniť sami!
  6. Ak ďalšie európske voľby vyhrajú podporovatelia prisťahovalectva, môže to rýchlo dopadnúť v Českej republike rovnako ako vo Švédsku. Policajný šéf Anders Thornberg tam minulú stredu oznámil, že vo Švédsku teraz prebieha bezprecedentná, krvavá vojna gangov a vlna zúčtovania. Thornberg reagoval na prestrelky a bombové útoky, ktoré len za posledný týždeň zabili alebo vážne zranili niekoľko nevinných ľudí! Hoci nová švédska vláda pred voľbami sľúbila, že ukončí násilie gangov prisťahovalcov, po roku je jasné, že vláda opäť zlyhalaa útoky strelnými zbraňami a bombové útoky sa len zvyšujú. Švédsko sa vďaka svojej imigračnej politike stalo najnebezpečnejšou krajinou v Európe! Je len na vás, či chcete zopakovať švédsku chybu!

Michael Svatoš

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *