18. októbra 2024

Ľuboš Blaha: Celý čas, čo na mňa v relácii čumel Truban z PS, som premýšľal, koho mi pripomína – teraz mi to trklo

Ľuboš Blaha: Celý čas, čo na mňa v relácii čumel Truban z PS, som premýšľal, koho mi pripomína - teraz mi to trklo

Ľuboš Blaha: Celý čas, čo na mňa v relácii čumel Truban z PS, som premýšľal, koho mi pripomína - teraz mi to trklo

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


A ČO TAK BOJKOT?

Celý čas, čo na mňa v relácii čumel Truban z PS, som premýšľal, koho mi pripomína – teraz mi to trklo. No predsa Nosferatu. Dúhový Nosferatu

  1. Je až tragikomické, ako reagovala Zuzana Čaputová na to, že na ňu chystáme obžalobu – hystericky vrieska, vraj klameme.
  2. A v čom klameme, madam? Veď vás usvedčuje generálny prokurátor, nie my. Spáchali ste trestný čin a za to musíte pykať, hysterické záchvaty vám nepomôžu.
  3. Pokojne sa aj hoďte o podlahu, len nech vás už pri tom, prosím, nefotia – stačilo, ako ste strápnili úrad prezidenta svojimi fotkami na dlážke naposledy.
  4. Markíza musela zrušiť svoju predvolebnú debatu, náš bojkot zabral – ten pocit Veľká Markíza a ako jediná nebude mať debatu lídrov. To máte za tých dezolátov, vy lúzri.
  5. A toto je len začiatok. Ak sa nám podarí vyhrať voľby, musíme si pamätať, kto sa ako voči nám správal pred voľbami.
  1. Slobodný vysielač mi dával vždy priestor, aj včera sme mali výbornú reláciu s Adrianou Krajníkovou. To isté platí pre Zem a vek, Hlavné správy, eReport či Hlavný denník.
  2. Ale tí, čo nás ignorujú či hejtujú, budú po voľbách márne čakať na informácie z našej strany – exkluzívne informácie pôjdu alternatíve a hlavný prúd ich bude ponižujúco preberať. Ups
  3. Nezabúdajme ani na to, kto financuje extrémistické PS. Ja osobne už v obchode Nay nekúpim ani tužkové baterky. To isté platí pre produkty Esetu. Vy áno?
  4. Martinus a Panta Rhei bojkotujem dlhodobo, odkedy zakázali predaj mojich kníh. Vlastníci sú Meško z PS a finančná skupina J&T. Good to know.
  5. Každý, kto podporuje liberálny fašizmus, si zaslúži bojkot.
  6. Btw, mimoriadne ma rozveselil Matovič, ako dával trestné oznámenie za to, že dostal dve výchovné – bože, to je úbožiak. Nevie prehrýzť, ako sa strápnil, keď tam kvičal ako brav.
  7. Už len čakáme na trestné oznámenie profesora Pročka proti slovenským hydinárňam. Hľadá sa neznáma sliepka, ktorá zniesla tú strašnú zbraň, ktorá nášho Golierika takmer zabila. Ach, úbohý Vajčák


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.