7. júla 2024

ODMIETAM TOTALITU. ŠOKUJÚCO PRAVDIVÉ VIDEO O ……….

ODMIETAM TOTALITU WHO

ODMIETAM TOTALITU WHO

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Milí priatelia,

klamstiev a mlčania mám už plné zuby!

Našu volebnú dôveru si nesmie zaslúžiť nikto, kto zahmlieva a nevie verejne odsúdiť novú Pandemickú zmluvu, ktorú bude chcieť WHO v roku 2024 nastoliť!

Poďte sa pozrieť so mnou z akej nory, myšacej diery na Ministerstve zdravotníctva (v jej predsieni) by rado WHO (so zastúpením na SR) bez akýchoľvek politických oprávnení nasadzovalo zdravotnícku totalitu!

Totalitu, kde sa nebudú vypínať „dezinformačné weby“ ale ľudia, otcovia a matky ak odmietnu digitálny zdravotnícky systém WHO.

ŠOKUJÚCO PRAVDIVÉ VIDEO O PANDEMICKEJ ZMLUVE

A potom si prosím pozrite dobre 5 bodov Pandemickej zmluvy, ktoré úplne šokujúco opisuje Phillip Kruse, švajčiarsky advokát obhajujúci ľudské práva. Šokujúce!

Zmluva zdevastuje občianske práva a slobody, degraduje odpor, zo šéfa WHO urobí nekontrolovateľného vládcu s mocou nad národnými štátmi a nastolí diktát digitálnej zdravotníckej totality!

OZ DÔSTOJNOSŤ SLOVENSKA

A pozrite si tiež kolegu Jana Jelínka (OZ Dôstojnosť Slovenska) ktorý nachytal dvoch našich politikov ako falošnú hru hrajú. Všetci sú jedna ruka! A pred voľbami ticho čušia!

VÝZVA DO VOLIEB

Vyzývam hlavne opozičných politikov, ktorí sa už chystajú do vlády – aby sa demaskovali a okamžite verejnosti povedali, že Pandemickú zmluvu odmietnu a občanov slovenskej republiky nevydajú do digitálneho a covidového otroctva, ktoré sa na nás chystá!

Ak to tak neurobia VEREJNE A JASNE – úplne zreteľne – čo doteraz neurobili (!) tak je zrejmé že hrajú hru so systémom a takýto politici a strany si nesmú nárokovať na náš hlas a volebnú dôveru 30. septembra 2023!

Podvedú nás!

Odmietam hlasno zdravotnícku digitálnu totalitu WHO a Pandemickú zmluvu ako celok!

Miro Heredoš


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading