4. júla 2024

Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú armáda kedy mala.

Róbert Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú slovenská armáda kedy mala.

Róbert Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú slovenská armáda kedy mala.

Zdielajte

Priatelia, pred niekoľkými dňami som bol hosťom v Rozhovoroch Mimi Šramovej. Rozhovor so mnou doteraz zaznamenal vyše 50 tisíc videní.
Ak by som to chcel porovnávať s inými hosťami relácie, napríklad rozhovor s Uhríkom si zatiaľ pozrelo celkovo len niečo vyše 5000 ľudí. Michaelu Gánovskú si pozrelo 13 tisíc ľudí. O Petra Pčolinského zatiaľ prejavilo záujem tiež cca 13 tisíc ľudí. No a bombardér Krajniak upútal pozornosť “až” 3200 divákov. Rozhovor s Rudom Huliakom si pozrela necelá polovica divákov z môjho počtu.


Ak by som sa chcel porovnávať so “štandardnými politikmi” ktorí tu roky vládli a ktorých pozná každý, tak video s R. Ficom si pozrelo o 5000 divákov viac ako to moje, teda celkovo niečo nad 55 tisíc. Lepšie si vedie T. Gašpar, ktorého videlo viac ako 64 tisíc. Veľmi úspešný je u Mimi aj E. Chmelár.
Všetky čísla ktoré uvádzam sú predbežné k tomuto momentu a môžu sa meniť. Všetky videá ktoré porovnávam, sú zavesené na YouTube Mimi Šramovej len niekoľko dni.


Ak ma podozrievate, že tieto riadky píšem preto aby som sa pochválil, mýlite sa. Mojim dôvodom je to, aby sme si všetci uvedomili, ako nás klamú v prieskumoch verejnej mienky. Choďte voliť srdcom a podľa toho kto sa vám páči. Nekalkulujte a nepozerajte na čísla ktoré vám niekto cielene predostiera.
Posledná vec. Ďakujem veľmi pekne Mimi Šramovej a všetkým alternatívnym médiám za robotu ktorú robia. Pretože nahrádzajú prácu mainstreamu ktorú si tento vôbec nerobí. Namiesto informovania manipulujú, klamú a šíria propagandu od rana do večera. Ich úlohu potom musia nahradiť alternatívne médiá a tie lámu rebríčky sledovanosti a počúvanosti. Čím to je? Tým, že ľudia už majú mainstreamu plné zuby. Na ich klamstvá už nikto nie je zvedavý a ľudia si informácie hľadajú inde.

Ľudová tvorivosť- pristálo mi to v schránke… že program PS, návrh štátneho znaku

Robo Bačínsky


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


1 thought on “Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú armáda kedy mala.

  1. Zdravim Ťa Robo. Chcem Ti povedať, ze si cením Tvoj otvorený prístup a zdravý, rozumný postoj k veciam, problémom ako takým a že stojíš za hodnotami našich starých rodičov. Ver, že aj keď sa mnohí z nás nezapájajú do komentárov, máš veľa zástancov, fanúšikov a Tvoje čísla môžu byť oveľa vyššie ako si možno skromne myslíš. Prajem Ti zdravie, pevné nervy a ďakujem za to, že aspoň niekto z nás si dokáže za ľudí otvoriť ústa ako Ty. Drž sa chlape, prajeme Ti silu do ďalších bojov. Nech žije zdravý rozum.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *