8. septembra 2024

Ján Baránek: Voliči PS nevedia, čo činia. Progresívci sú naprogramovaní fanatici

Ján Baránek: Voliči PS nevedia, čo činia. Progresívci sú naprogramovaní fanatici

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


  • Progresívna ideológia je nebezpečná, pretože:
  • Porušuje zdravý rozum a ľudské práva
  • Narušuje kultúrnu rovnováhu a identitu
  • Podporuje násilie a intoleranciu
  • Green deal je nezmyselný, pretože:
  • Ignoruje vedecké fakty a dôkazy
  • Ničí priemysel a hospodárstvo
  • Neprináša žiadne ekologické výhody
  • Digitalizácia je škodlivá, pretože:
  • Zhoršuje mentálne schopnosti a pamäť
  • Ovplyvňuje politické názory a hodnoty
  • Znižuje sociálnu interakciu a empatiu

V tomto príspevku by som chcel upriamiť vašu pozornosť na niektoré nebezpečenstvá, ktoré predstavuje progresívna ideológia, ktorá sa snaží presadiť svoje názory na spoločnosť, prírodu a ľudskosť. Táto ideológia je v rozpore so zdravým rozumom, ignoruje ľudské práva a spôsobuje kultúrny rozvrat. Chcem vás tiež upozorniť na nezmyselnosť tzv. green dealu, ktorý je založený na falošných predpokladoch, ignoruje vedecké poznatky, likviduje priemysel a životnú úroveň ľudstva, pričom ekológii planéty nijako nepomáha. A nakoniec by som vám chcel pripomenúť vedecké výskumy dokazujúce, že digitalizácia degeneruje mentálne schopnosti detí a mladých ľudí, čo sa premieta aj do ich politických postojov.

Progresívna ideológia je súbor názorov, ktoré sa odchýlia od tradičných hodnôt a princípov západnej civilizácie. Táto ideológia sa prejavuje napríklad v podpore multikulturalizmu, genderovej ideológie, sexuálnej revolúcie, radikálneho feminizmu, LGBTQ+ agendy, antirasizmu, politického korektnosti a ďalších fenoménov. Tieto názory sú často vnucované spoločnosti prostredníctvom médií, školstva, kultúry a politiky. Progresívna ideológia tvrdí, že je tolerantná a inkluzívna, no v skutočnosti je intolerantná voči tým, ktorí sa s ňou nezhodujú. Táto ideológia ignoruje ľudské práva, ako sú právo na život, slobodu prejavu, vierovyznanie a svedomie. Táto ideológia spôsobuje kultúrny rozvrat, keďže ničí rodinu ako základnú bunku spoločnosti, podkopáva národnú identitu a suverenitu, relativizuje morálku a pravdu a podporuje konflikt medzi rôznymi skupinami ľudí.

Green deal je plán Európskej únie na dosiahnutie uhlíkovej neutrality do roku 2050. Tento plán zahŕňa rôzne opatrenia na zníženie emisií skleníkových plynov, podporu obnoviteľných zdrojov energie, zlepšenie energetickej účinnosti a ochranu biodiverzity. Green deal je však nezmyselný z viacerých dôvodov. Po prvé, ignoruje vedecké poznatky o tom, že klíma sa mení cyklicky a nie je ovplyvnená len ľudskou činnosťou. Po druhé, likviduje priemysel a životnú úroveň ľudstva, keďže zvyšuje ceny energie a spotrebného tovaru, obmedzuje hospodársku slobodu a konkurencieschopnosť a znižuje pracovné miesta. Po tretie, nepomáha ekológii planéty, keďže obnoviteľné zdroje energie sú neefektívne a neekologické (napr. solárne panely a veterné turbíny produkujú veľké množstvo odpadu), zatiaľ čo jadrová energia je bezpečná a čistá.

Digitalizácia je proces, ktorý zahŕňa používanie digitálnych technológií v rôznych oblastiach života. Digitalizácia prináša mnohé výhody, ako sú zvýšenie produktivity, komunikácie, vzdelávania a zábavy. No digitalizácia má aj svoje nevýhody, ktoré sa týkajú najmä mentálnych schopností detí a mladých ľudí. Vedecké výskumy dokazujú, že digitalizácia degeneruje mentálne schopnosti, ako sú pamäť, pozornosť, koncentrácia, kritické myslenie a tvorivosť. Toto sa dá vysvetliť tým, že digitálne technológie preberajú mnohé funkcie mozgu, znižujú potrebu učiť sa a zapamätať si informácie, rozptyľujú pozornosť a zvyšujú závislosť. Tieto negatívne účinky sa premietajú aj do politických postojov detí a mladých ľudí, ktorí sú náchylnejší k manipulácii, radikalizácii a ideologizácii.

Dúfam, že som vás aspoň trochu poučil o nebezpečenstvách progresívnej ideológie, green dealu a digitalizácie. Tieto fenomény ohrozujú našu spoločnosť, prírodu a ľudskosť. Preto je potrebné byť informovaný, kritický a zodpovedný. Ďakujem za vašu pozornosť.

JNS/Rudy

Diskusia na palete

Siedme vydanie Diskusie na palete s politickým analytikom Jánom Baránkom. Odmieta označovanie alternatívnych platforiem, zabezpečujúcich slobodné šírenie názorov, za “dezinformačnú scénu”. Zdôrazňuje, že osobná sloboda jednotlivca je preňho najvyššou hodnotou. Varuje pred tzv. sanitárnym fašizmom, ktorý sme zažili počas pandémie a ktorý má úplne odlišné ciele, ako sú oficiálne deklarované. Upozorňuje na nebezpečenstvá progresívnej ideológie, ktorá je v rozpore so zdravým rozumom, ignoruje ľudské práva a spôsobuje kultúrny rozvrat. Poukazuje na nezmyselnosť tzv. green dealu, ignorujúceho vedecké poznatky, likvidujúceho priemysel a životnú úroveň ľudstva, pričom ekológii planéty nijako nepomáha. Pripomína vedecké výskumy dokazujúce, že digitalizácia degeneruje mentálne schopnosti detí a mladých ľudí, čo sa premieta aj do ich politických postojov. Dotkol sa i témy manipulácie prieskumov preferencií strán pred voľbami. Vysvetlil, prečo sa politický subjekt, ktorý založil, napokon nezúčastnil politickej súťaže. Na otázku, či po parlamentných voľbách 2023 zmení Slovensko svoje doterajšie smerovanie, nemá jednoznačnú odpoveď.

Diskusia na palete



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.