8. septembra 2024

J. Baránek zhodnotil Pellegriniho vydieranie SMERU

J. Baránek zhodnotil Pellegriniho vydieranie SMERU

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Ján Báránek, včera natočil video (z môjho pohľadu veľmi výstižné), v ktorom sa prihovoril občanom a zhodnotil to, ako Pellegrini (HLAS) po voľbách začal prachsprosto vydierať SMER.

Tu je prepis niektorých vyjadrení Jána Baráneka z tohto jeho videa:

  • „Dnes je Pellegrini „najsvalnatejší“ politik na Slovensku. Ja som ho včera počul vyprávať, vyprával v tom zmysle, že po jeho chrbte sa nebude nikto šklbať, škrabať alebo liezť k moci, v tomto duchu to bolo presne povedané, a ja som si myslel, že sa mi sníva. Po akom jeho chrbte? Ty jamkatý idiot, po akom tvojom chrbte, ty si skončil tretí, ty si skončil tretí! Ja byť na Ficovom mieste, ale to som ja, ja som prchký, ale ja byť na Ficovom mieste, ja by som ho okamžite, ale okamžite upratal, a nech si ide do vlády s PS. Aby ste rozumeli ja mám na mysli naozaj národný a štátny záujem Slovenska a jeho občanov, ale zase nie za cenu víťazstva nejakého oportunizmu, lebo v mojom ponímaní v národnom a štátnom záujme bolo aj to, aby sa Progresívne Slovensko k moci nedostalo. V primárnom mojom záujme bolo aby sa PS nedostalo k moci, lenže dnes to je na Pellegrinim. A dnes ako ten SMER, ktorý vyhral voľby sa má skrčiť pred týmto jamkatým šašom, a majú mu ponúkať post premiéra? No akonáhle mu SMER ponúkne post premiéra, zo mňa sa v tom okamihu stane jeden z najtvrdšich kritikov SMERU! Jednoducho Pellegrini nemá byť čo premiér, on skončil tretí! To, že mu ten nedorástly Šimečka niečo takéto ponúka, samozrejme pre neho je to východisko z núdze, lebo on není schopný byť premiérom, lebo máme veľmi ťažkú, zložitú hospodársku a ekonomickú a geopolitickú situáciu, takže ten Šimečka zabije dve muchy jednou ranou, touto ponukou. Ale to neplatí v koalícii SMER a HLAS! Tam nemá Pellegrini vôbec čo poškuľovať, po tom, že by mal byť premiér! Akým právom? Prečo? Len za to, že vie dobre vydierať? Že je drahá nevesta?“

Ja za seba musím napísať, že súhlasím s týmito vyjadreniami Jána Baráneka.

Celé spomínané video, aj s týmito vyjadreniami Jána Baráneka, si môžete pozrieť tu:

Pozrite si aj vyjadrenia Pellegriniho tri dni po voľbách, kde sa sprosto všetkým vyhrážal a všetkých sprosto vydieral, že pre neho je vhodnou alternatívou aj vláda PS-HLAS-SaS-KDH.

Pellegrini tam dokonca v tých rozhovoroch pre média prachsprosto vydieral tým, že je ochotný robiť doslova, v podstate politiku „PRESKAKUJÚCEJ BLCHY Z KOŽUCHU DO KOŽUCHU“, doslova povedal niečo v zmysle, že on si vyárendoval právo počas tohto volebného obdobia kedykoľvek preskočiť z koalície SMER-HLAS-SNS do koalície PS-HLAS-SaS-KDH alebo naopak, a to podľa toho ako a kedy si on zaumieni!

Vy čo ste volili HLAS a chceli ste sociálno-demokratickú vládu HLASU so SMEROM, ste po tomto čo Pellegrini povedal, stále presvedčení že ste volili správne, keď ste volili HLAS namiesto SMERU?

Ste teraz spokojní s vašou voľbou HLASU a tohto Pellegriniho„PRESKAKUJÚCEJ BLCHY Z KOŽUCHU DO KOŽUCHU“Som presvedčený, že po týchto Pellegriniho vyjadreniach minimálne polovica voličov HLASU už veľmi ľutuje, že volili HLAS a nevolili radšej SMER.

A vy čo ste volili HLAS, tak si odpovedzte sami pre seba, keby Pellegrini takéto arogantné, vydieračské vyjadrenia, takýmto arogantným tónom dal aj pred voľbami, že či by ste aj tak volili HLAS. Myslím si, že mnohí určite nie, a namiesto HLASU, by ste sa rozhodli radšej voliť SMER. Ale už je po voľbách, už nemôžete svoj odovzdaný hlas až do ďalších parlamentných volieb zmeniť. „Karty sú už rozdané„, a to až do ďalších parlamentných volieb.

Tu je to video z 3. októbra 2023, kde sa Pellegrini arogantne všetkým sprosto vyhráža a všetkých sprosto vydiera tým, že je ochotný vstúpiť aj do koalície PS-HLAS-SAS-KDH, dokonca tam na otázku či by chcel byť premiérom, hovorí, že čaká na nejaké štedré ponuky:


A to vám tu napíšem rovno, bez okolkov a jednoznačne
:

Ak tento Pellegrini za nejaké „štedré ponuky“ urobí vládu spolu v koalícii PS-HLAS-SaS-KDH, tak potom občania Slovenskej republiky budú tohto Pellegriniho neznášať ešte oveľa viac ako Matoviča, budú proti nemu masívne demonštrácie po celom Slovensku a tento Pellegrini a jeho strana HLAS sa už nikdy v žiadnych voľbách nedostanú do parlamentu, a nepomôžu mi ani hlasy občanov rómskej národnosti, ktorých už má „podchytených“ Matovič!“

Ešte sa pristavím pri tom názore, že Pellegrini má pre nejakých voličov asi šarm, a nejakým spôsobom v nich vzbudzuje sympatie a preto ho volia.

Ja osobne teda v Pellegrinim nevidím žiaden šarm a Pellegrini vo mne nevzbudzuje absolútne žiadne sympatie. Ja osobne v Pellegrinim vidím pokrytectvo, pretvárku a faloš.

To čo je pre Pellegriniho voličov Pellegriniho šarm a sympatie, to je pre mňa Pellegriniho pretvárka, pokrytectvo a faloš. A tieto Pellegriniho vyjadrenia v tomto videu ma v tom len absolútne utvrdili.

Ja mám voči Pellegrinimu absolútne nulové politické sympatie.

Pre mňa subjektívne je veľmi dôležité, že HLAS voľby číselne nevyhral a bol číselne až vyše 8 % za SMEROM, takto už Pellegrini pred svojimi voličmi nemá šancu obhájiť koalíciu s PS, to by si vedel obhájiť len vtedy, keby HLAS percentuálne voľby vyhral s náskokom pred PS a SMEROM, a on by bol potom premiérom vlády HLAS-PS-SaS, kde by mal HLAS ako prípadný víťaz najsilnejšie postavenie. Ale HLAS (z môjho pohľadu našťastie) voľby ani len z ďaleka nevyhral a skončil tretí so stratou vyše 8 % na SMER (22,94%), a so stratou výše 3 % na PS (17,96%).

HLAS získal z môjho pohľadu prekvapujúco až 14,70 %. Osobne som neočakával, že HLAS získa viac ako 10 %. Neveril som, že po tých Pellegriniho dlhodobých rečiach, kde neustále naznačoval, že chce vládu s PS a SaS, môže HLAS získať viac ako 10 %. Priznám sa, že HLASU som tipoval maximálne 7- 8 %.

Ale HLAS takýto dobrý výsledok až 14,70 % v žiadnom prípade nezískal kvôli Pellegrinimu. HLAS tento dobrý výsledok 14,70 % získal hlavne kvôli štyrom podpredsedom HLASU a to, R. Rašimu, D. Sakovej, E. Tomášovi a M. Šutaj Eštokovi, ktorí narozdiel od Pellegriniho ukázali politické a logické schopnosti, a vyhraňovali sa voči spolupráci HLASU s PS, lebo vedeli, že väčšina voličov HLASU nechce vládu s PS.

Raši, Saková, Tomáš a Šutaj Eštok sú hlavným dôvodom dobrého výsledku HLASU až 14,70 %, títo 4 podpredsedovia HLASU, tej strane zachránili minimálne polovicu získaných voličských hlasov. Keby boli v HLASE všetci ako Pellegrini, tak HLAS by získal maximálne 7-8%.

Pellegrini asi dokáže v médiách vystupovať s nejakým šarmom a vzbudzovať v niektorých voličoch sympatie a tak získať nejakých voličov, ale pokiaľ ide o politické schopnosti tohto Pellegrini, tak sa v podstate rovnajú nule, Pellegrini nemá v podstate žiadne politické schopnosti a žiaden politický talent.

Písal som to tu viackrát. Pellegrini dlhodobo, minimálne 3 roky, sníval o tom, že bude premiérom vo vláde HLAS-PS-SaS.

Ale tento sen sa Pellegrinimu vo voľbách 30.09.2023 definitívne rozplynul. Pellegrini to akiste veľmi oplakal.

Pellegrini nasledujúcim predsedom vlády SR takmer definitívne, takmer v žiadnom prípade a takmer za žiadnych okolností, NEBUDE! Jedine, že by mu to ponúkol Šimečka a urobil by Pellegriniho premiérom (s volebným výsledkom HLASU 14,70 %, tretie miesto) vo vláde PS-HLAS-SaS-KDH, a to by teda bol poriadny ZLEPENEC a MAČKOPES na čele vo voľbách s tretím Pellegrini. Toto by potom bol do roka koniec Pellegriniho politickej kariéry, lebo po tomto by boli do roka predčasné parlamentné voľby a po tomto by Pellegriniho a stranu HLAS už nikdy nevolilo viac ako 1 % voličov.

Možnosť, že by bol Pellegrini nasledujúcim predsedom vlády je na základe princípov demokratických volieb, za normálnych okolností, takmer ABSOLÚTNE VYLÚČENÁ, keďže HLAS skončil na 3. mieste, a teda voliči nedali strane HLAS absolútne žiadny mandát, aby táto strana mala nasledujúceho predsedu vlády Slovenskej republiky!

TAKTO ROZHODLI VOLČI!

Voliči v týchto voľbách Pellegrinimu nedali absolútne žiaden mandát, aby bol nasledujúcim predsedom vlády SR, keďže jeho strana HLAS, skončila tretia. 

Pellegrini si môže vybrať medzi vstupom do vlády SMER-HLAS-SNS alebo do vlády PS-HLAS-SAS-KDH. Pellegriniho vstup do vlády PS-HLAS-SaS-KDH, by znamenal predčasné voľby do roka, po ktorých by sa HLAS ani nedostal do parlamentu, a následný zánik strany HLAS, lebo po tomto by ich už nikdy nevolilo viac ako 1 % voličov.

Autor: pavolsoko/blog Pravda



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.