8. septembra 2024

Michal Zoldy-PLAŤTE, PLAŤTE AŽ BUDETE Z TOHO ZELENÍ

Michal Zoldy

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


PLAŤTE, PLAŤTE AŽ BUDETE Z TOHO ZELENÍ !

Michal Zoldy

Aj ja som si prečítal návrh úsporných opatrení Ódorovej vlády, ktorý včera prezentoval aj Páleník z SAV na TA3.

Zvýšenie DPH na 22%, rapídne zvýšenie dane z nehnuteľnosti a ďalších vyše sto opatrení, všetko likvidačných. Sem nemusí prísť ničivý Covid, ani mor, ani vojna, ani pád meteoritu – sem stačí, aby prišla vláda Matoviča, Hegera a Ódora a je po normálnom rozumnom finančnom hospodárení a sme zadlžení vyše uší a môžeme siahnuť na úspory, ktoré máme odložené na svoj pohreb! Bývaš starček v dvojizbovej chalúpke po rodičoch, z konca 19. storočia, ktorá figuruje ako rodinný dom? Zdaníme ti tú chalúpku tak, že budeš musieť predať aj svoj umelý chrup, barle, kardiostimulátor v hrudi a fajku po otcovi, aby si prežil! Mám toho dosť a mám takýto návrh:

Až do príchodu Matovičovej vlády štát hospodáril za Fica a Pelleho múdro a rozumne, nevedeli sme čo je to inflácia lebo nebola žiadna, štát sme mali zadlžení minimálne. Pozrite sa, čo sa s nami za tieto tri a polroka stalo – európsky chudobinec number one! Iba milimeter od bankrotu. Chudobný Grék je proti nám boháč na pohľadanie. Navrhujem preto, aby za to, čo sa s nami stalo, teraz zacvakali iba všetci tí, čo volili politické strany rozpadnutej koalície na čele s voličmi OĽaNO a SAS. Volil si tú chamraď, aby bola sranda a zmena lebo sa ti zunoval Fico a začal si mu nadávať ako pohan? Zaplať, baszom azapád, zaplať za to! Ja som ich nevolil, ty si ich volil, tak zacvakaj a cvakaj až z toho zozelenieš. Voľby nie sú sranda, toto si tu spôsobil ty, a ja za to odmietam niesť zodpovednosť a akékoľvek finančné bremeno za tvoju hlúposť!

Škoda, že u nás sa neregistrujú voliči ako v „milovanej“ Amerike – registrovaní republikánski voliči a registrovaní voliči Demokratov. Má to niečo do seba…..Vedeli by sme hneď, komu poslať účty za celý tento tragický celoštátny a celonárodný prúser! Priznajte sa, ktorí ste to boli, len sa pekne priznajte, a plaťte za tú čvargu, čo ste tu v roku 2020 zvolili a dostali k moci! Ja platiť nebudem! A pripočítajte si účet aj za Čaputovú, lebo mnohí ste volili Matoviča a ju ako dvojkombináciu…..



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.