8. septembra 2024

Heger, ktorý obral Slovensko o stovky miliónov € prosí Slovákov o pomoc: Ľudia mu v komentároch poriadne naložili

Heger prosí Slovákov o pomoc

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Slováci sa v predčasných voľbách rozhodli pre zmenu. Ukázali, že nechcú byť pod vplyvom Igora Matoviča a jeho bývalých spojencov. Medzi nimi bol aj Eduard Heger, ktorý si rýchlo založil novú stranu „Demokrati“. Tvrdil, že je to strana pre ľudí, ktorí chcú moderné a demokratické Slovensko. Ale voliči mu neverili. Dali mu len 2,3% hlasov, čo je oveľa menej, ako potreboval na to, aby dostal štátne peniaze. Teraz je v ťažkej situácii a žiada o podporu.

Ale prečo by sme mu mali pomáhať? Veď on bol súčasťou problému, ktorý Slovensko trápi už dlho. Bol len poslušným nástrojom Matoviča, ktorý si robil, čo chcel. Bol premiérom, ktorý nevedel riešiť krízu, ktorá postihla celú krajinu. Bol politikom, ktorý sa nezaujímal o potreby ľudí, ktorí ho volili. A teraz sa chce tváriť ako spasiteľ? To je smiešne!

Slováci si zaslúžia lepšiu vládu. Vládu, ktorá bude pracovať pre nich, nie proti nim. Vládu, ktorá bude rešpektovať zákony, ústavu a európske hodnoty. Vládu, ktorá bude transparentná, efektívna a zodpovedná. Vládu, ktorá bude spolupracovať s ostatnými stranami, občianskou spoločnosťou a médiami. Vládu, ktorá bude mať víziu a plány pre budúcnosť Slovenska.

Takú vládu si vybrali Slováci v predčasných voľbách. A my im musíme pomôcť ju udržať. Musíme byť aktívni, informovaní a zapojení do diania v našej krajine. Musíme podporovať dobré iniciatívy a kritizovať zlé rozhodnutia. Musíme si chrániť naše práva a slobody. Musíme si vážiť našu demokraciu a nechať ju skaziť ľuďmi ako Heger.

Slováci ukázali, čo potrebujú. Potrebujú zmenu k lepšiemu. A my im ju musíme pomôcť dosiahnuť!

JNS

Nikam neodchádzam..

„Áno, aj my sme sklamaní z výsledku volieb, ale všetko zlé je na niečo dobré a na náš volebný výsledok sa môžeme pozerať aj ako na príležitosť na to, aby sme zo strany Demokrati vybudovali silnú stredopravú prozápadnú stranu s kvalitným tímom, silnou regionálnou základňou a príťažlivým programom,“ napísal Heger na sociálnej sieti.

A pripojil aj mail, pre všetkých, ktorí by chceli patriť do jeho strany. Predsa len, je rozdiel, či máte s.r.o. alebo poriadnu stranu. Však Igor..

Potrebujem na to vaše peniaze

Po peknom a priateľskom úvode, pridal ex premiér, ktorého protikorupčná vláda definitívne skončila pre obrovskú korupciu a to Hegerovho a Matovičovho človeka, aj čo si viac. Aj keď sa bežní Slováci stále snažia aj vďaka jeho vláde, prežiť aspoň od výplaty k výplate, kto naozaj potrebuje finančnú pomoc je práve bývalý predseda vlády.

„Ako viete, náš volebný výsledok veľmi tesne pod 3% znamená, že nedostaneme žiadnu finančnú pomoc. Od štátu na činnosť strany. Obraciame sa preto na Vás. S tým, aby ste nám pomohli aj v tejto oblasti. Tí z Vás, ktorí nám môžete prispieť akoukoľvek sumou do 999 eur, prosím pošlite nám takýto finančný dar na účet strany. Ak nám môžete pomôcť vyššou sumou ako 1000 eur. Alebo nám môžete pomôcť nejakou službou alebo materiálnym darom, prosím napíšte mne priamo do správy,“ predstavil Heger svoju skromnú prosbu.

Na konci poďakuje a prisľúbi: “Ďakujeme Vám veľmi pekne znova, milí priatelia a podporovatelia, za to, že ste pri nás v dobrom i zlom. Spoločne postavíme silnú stranu, pretože za ňou stoja a budú stáť silní a slušní ľudia. A bude ich čoraz viac. Demokratov predsa nikdy nie je dosť.”

“Veľká vďaka a poďme do toho!” Vyzýva Eduard Heger, Ako na to reagujú komentujúci? Vyberáme z ich názorov

“Letanovská sa vrhala na Igora Matoviča ako divá zver a teraz máte dôsledky. Mali by ste si Demokratov a demokratky prehliadnuť a možno vám niekto niečo pošle. Ale v tomto zložení sa veľmi nedaríte…”

“Len ste ubrali zbytočne % !!!”

“Nie je vám hanba žobrať? Len ste si vzali dobrých ľudí z Oľano ako Naď a zo Za ľudí Šeligu a skočili na lepšiu sánku ako hlupák. Ste slabý na lídra. Silný ste bol len pri Matovičovi a teraz sa to prejavilo. Takých slabochov a zradcov v politike nepotrebujeme!!!”

“Pán Heger, povedzte prosím, že ten standing je len nejaký nevydarený vtip…niečo ako 1.apríl!”

“Už to nie je taká zábava kričať a skákať za svoje € že? Šírenie nenávisti vás dostalo tam, kam patríte. Strana bývalého premiéra a ministrov a pár mesiacov po skončení vašej vlády po vás ani pes neštikne. To je vaša vizitka. Dostali ste sa tam, kam patríte.”

“??? Až takto nízko ste klesli ? Najprv agitovať a potom následne žiadať od voličov peniaze ? ”

” Dúfam , že vaša strana rýchlo zmizne z povrchu zeme …”

Zdroj: FB E. Heger/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.