4. júla 2024

Šimečkov Múr nárekov. Nie je to múr z kameňov, ale z komentárov na internete. Tam sa sťažujú tí, ktorí nám chceli priniesť lepšiu budúcnosť.

Šimečkov Múr nárekov.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Múr nárekov. Nie je to múr z kameňov, ale z komentárov na internete. Tam sa sťažujú tí, ktorí nám chceli priniesť lepšiu budúcnosť. Pani Veronika, pán Igor a Eduard, ktorí sa vraj obetovali pre Slovensko. A my sme im to neocenili. My sme si vybrali iných. Lenže tí iní nás sklamali. A teraz sa tí prví cítia byť obeťami. Ale sú to skutočné obete? Alebo len hľadajú ospravedlnenie pre svoje zlyhania? Otázkou je, či by im ešte niekto veril, keby sa spojili s PS a či by to bol Peter Pellegrini „vďačný Ficovi,“ alebo by bol verný svojim voličom.

Pán Šimečka sa na sociálnej sieti nechal počuť, že bude tvrdou opozíciou proti vláde Smeru, Hlasu a SNS. To je jeho právo, ale zároveň sa ukázalo, že jeho vízia Slovenska pre všetkých je dosť obmedzená.

„Len pre demokratov.“ A kto sú tí demokrati? Podľa Šimečku len tí, čo volia progresívne, liberálne strany, alebo bývalú vládu Matoviča a Hegera. Všetci ostatní sú zlí a nesprávni. To je dosť smutný pohľad na svet, ktorý neberie do úvahy rozmanitosť a pluralitu názorov.

„PS vám bude tvrdou opozíciou. Budeme vás kontrolovať, budeme vás napomínať. Budeme strážiť právny štát, demokratické princípy, ľudské práva a zahraničnopolitické ukotvenie Slovenska.

A nebudeme v tom sami. Budeme spolupracovať so všetkými stranami, ktoré budú spolu s nami v opozícii. Vaša pozícia nie je taká silná, ako si myslíte a rozhodne to s nami nebudete mať ľahké,“ napísal šéf progresívcov.

Demokracia naša každodenná
„A nebudeme vás strážiť len my politici. Bude vás strážiť aj celá občianska spoločnosť a všetci ľudia na Slovensku, ktorým záleží na demokratickej budúcnosti Slovenska, na právnom štáte, rovnosti a slušnosti. My nikam neodchádzame, páni Fico, Pellegrini, Danko a Taraba.

Verím Slovensku, verím ľuďom, ktorí tu žijú, a som presvedčený, že to spoločne zvládneme,“ dodal Šimečka.

Nuž, ako si ctí demokraciu pani prezidentka z vašej strany, nám ukázala aj pred voľbami, kedy sa zapojila (hoci má byť z Ústavy nad-stranícka) do anti-opozičnej kampane. V inej kampani, váš otec hovoril na „veľkom posedení všetkých demokratov z nášho mainstreamu,“ o opozičných voličoch ako „o sviniach.“

A vy v podstate znovu urážate, aj keď teda „slušnejším“ spôsobom všetkých voličov, ktorí nevolili vás a ostatných „demokratov.“ Ako ste teda chceli budovať to „Slovensko pre všetkých?“.

Zdroj: FB M. Šimečka


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *