8. septembra 2024

Vtipálkovia Mikulec, Šípoš, Remišová či Grendel. Načo sú nám voľby, Majú títo diletanti patent na rozum?

Šípoš, Remišová či Grendel

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor textu: gabo126/blog pravda

Zlatú Malinu za vedomosti si za minulé vládne obdobie a teror na obyvateľoch určite odniesla určite studnica hlúposti – Remišová aj so svojimi výrokmi a nevedomosťou.

Demagóg Šípoš mi už niekedy pripadá ako papagáj, veď bol čistý hoaxer a konšpirátor, keď citoval z Huliakovho účelovo zostrihaného videa.

Počujte, vážené Olajno, ktoré dokázalo spraviť z ústavnej väčšiny, predčasné voľby, vás už asi naozaj bolo dosť. Veď toto ste dokázali len svojou hlúposťou a totálnou neschopnosťou a ešte ste získali hlasy od biednej skupiny obyvateľov, ktorú ste oblbli vidinou 500 €! Môžete sa akurát hanbiť. Remišová ako predsedníčka kedysi Žaluďov ostala v strane daňového podvodníka sama. Taká bola schopná! Tak takíto ľudia idú rozprávať niečo o kvalitách iných. Nuž, o vašich sme sa už veľmi kruto presvedčili. Naozaj stačilo. Tu je aj tá druhá petícia.


Načo sú potom voľby, ak si Jarko z rodu opíc Naď myslí, že je ešte zaujímavý a Slovensko ho a jeho Debokratov až tak nechcelo, že sa zadlžili po uši a nezískali ani len tie 3%? Tak tento darca vojenskej techniky chce organizovať nejaké protesty, kde sa postaví na čelo sprievodu?
To vážne? Ešte aj prezidentka povedala, že voľby boli demokratické, ale teraz poniektorí skutočne vrieskajú ako papagáj skrížený s opicou. Ešte nie je ani len vymenovaná vláda a už idú organizovať petície a protesty. Už aj Šutaj Eštok vadí „expertovi“ Mikulcovi. Do Hlasu sa obúvajú už všetci, ešteže bol Huliak po ruke. Fakt tomu nerozumiem. Po minulých voľbách vôbec takýto vreskot nebol a ešte od takýchto babrákov. Smer a SNS si priznali prehru a bolo. Koniec koncov, Matelko zvolil Fica za predsedu vlády, ešteže mu osady ostali.


Idú sa obúvať do Šimkovičovej a to už prečo? Že ma iný názor, že ju kvôli tomu vyhodili pred tým z práce? Majú títo diletanti patent na rozum? Ešte len budú kričať, ak budú Smer, Hlas a SNS kopírovať to, čo im robili oni! Som zvedavý na pexeso, ktoré sa bude škrtať a kto pôjde prvý do basy na tri mesiace, ono sa nejaký ten kajúcnik môže nájsť a zmeniť výpovede. Je to šialená hra, ktorú tu rozpútava tá neoliberálna politická spodina. Čudujem sa SaS či KDH, že do tohto vlaku do pekla nenasadli, aspoň som to nejako neregistroval. Zatiaľ vybľakujú akurát mimoparlamentní babráci a vládcovia osád a nesplnených sľubov. PS, to je už iná kategórie zaseknutej reči.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.