18. októbra 2024

Video-Eduard Chmelár: V boji rozhodnosť a vo víťazstve veľkodušnosť

Eduard Chmelár kritizuje progresívnych politikov za ich servilné správanie voči Ursule von der Leyenovej a za ignorovanie porušovania ľudských práv na Slovensku.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


O Churchillovej rade, ako by sa mal správať víťaz vo voľbách; o tom, že mimovládne organizácie nemožno hádzať do jedného vreca; o tom, že médiá sa správajú, akoby Ficovu vládu mala zostavovať prezidentka na návrh opozície a o tom, že SNS komunikuje, akoby svoje nominácie do vlády nemyslela vážne.

V posledných dňoch sa udiali zaujímavé veci na politickej scéne. Po voľbách, ktoré priniesli prekvapivé výsledky, sa začali rokovania o novej vláde. Ako sa k tomu postavili rôzni aktéri? Pozrime sa na niektoré z nich.

Churchill raz povedal, že víťaz vo voľbách by mal byť veľkorysý a štedrý. To sa však nezdá platiť pre Igora Matoviča, ktorý sa správa skôr arogantne a ponižujúco voči svojim potenciálnym partnerom. Miesto toho, aby hľadal spoločnú reč a kompromisy, on im kládol ultimáta a podmieňoval ich účasť v koalícii splnením rôznych požiadaviek. Nie je to príliš múdre, pretože tak si môže znepriateliť aj tých, ktorí by mu mohli pomôcť.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.