8. septembra 2024

Ľuboš Blaha: PREČO REŠPEKTOVAŤ NOMINÁCIE OPOZÍCIE, AK ČAPUTOVÁ NEREŠPEKTUJE TIE NAŠE?

Ľuboš Blaha: MERIČANIA NARAZILI NA HRDÉ SLOVENSKO - ĎAKUJEM ZA TO!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


V pondelok o 17.00 bude pred Prezidentským palácom protest proti tomu, ako Čaputová zneužíva svoju moc a likviduje parlamentnú demokraciu.

  1. Madam sa rozhodla, že o politike na Slovensku nerozhodujú politici, ktorých si ľudia zvolia v demokratických voľbách, ale nejaké „dlhodobé koncepcie“, ktoré nám tu vnucujú z Bruselu.
  2. Inými slovami – madam oznámila koniec demokracie na Slovensku. Nevymenovanie Huliaka nie je o tom, či ho máme radi alebo nie – ľudia pôjdu do ulíc nie za záchranu Huliaka, ale za záchranu demokracie.
  3. Od Vojtecha Tuku na Slovensku ešte nebolo také ohrozenie demokracie, aké predstavuje Zuzana Čaputová – záujmy cudzích mocností sú pre ňu viac než demokratické voľby.
  4. A čo je ľudsky ešte odpornejšie, ona zjavne svoje šialené rozhodnutie konzultuje so svojím konkubínom Rizmanom, ktorý má spolu s rôznym mimovládkami v rezorte životného prostredia svoje záujmy.
  5. A ja sa pýtam – ak Progresívci nie sú ochotní rešpektovať výsledky volieb a dať priestor politikom, s ktorými nesúhlasia, prečo by sme to mali robiť my?
  6. Prečo má dostať Šimečka, ktorého považujeme za nebezpečného progresivistického extrémistu, post podpredsedu Národnej rady?
  7. Áno, v demokracii by sme mali vedieť povedať to voltairovské – pane, nesúhlasím s vami, ale urobím všetko pre to, aby ste mohli povedať svoj názor. Ale oni toto nedokážu, tak čo chcú od nás?
  8. Ak napríklad v parlamente oni ako opozícia nebudú hlasovať za moju nomináciu, lebo so mnou nesúhlasia, prečo by sme my mali hlasovať za ich nominantov za šéfov výborov, s ktorými nesúhlasíme my?
  9. Pred troma rokmi OĽaNO a SaS vytvorili obrovský precedens, podľa ktorého má vládna väčšina právo kádrovať opozičných nominantov do výborov a zahraničných delegácií. Spomeňte si.
  10. Odmietli ma zvoliť za predsedu výboru. A zarezali ma aj v zahraničných delegáciách. Lebo sa im nepáčia moje názory. Fajn, nám sa nepáčia názory Matoviča, Šípoša, Galka, Polláka, Sulíka, Plavákovej, Trubana a ďalších.
  11. Oni si to asi neuvedomujú, ale po tom, čo spáchala Čaputová včera s Huliakom, oni stratili akékoľvek práva na to, aby sme akceptovali akékoľvek ich nominácie.
  12. Ak chcú oni kádrovať, prečo nemáme kádrovať my? Doteraz sa tu ako-tak rešpektoval iný názor – aspoň vo výsledku.
  13. Toto po včerajšku neplatí. Čaputová to rozmetala ako uragán. Napľula voličom do očí a odkázala im – voľte si, koho chcete, rozhodovať budem ja, Führer!
  14. Priatelia, tu ide o budúcnosť Slovenska. Čaputová otvorila Pandorinu skrinku. Len preto, že ona a jej mimovládne okolie majú kšefty na rezorte, ktorý mal dostať Huliak. Hnus.
  15. Toto sa jedného dňa, keď madam príde o imunitu, ešte vyšetrí. Skončíte horšie ako Kiska, vážená. Nezabúdajte – po zločinoch prichádza trest.

Priatelia, príďte v pondelok o 17.00 ukázať Čaputovej, že si od liberálnych extrémistov demokraciu vziať nenecháme



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.