2. júla 2024

Den zúčtovania! Jožo Ráž ponúka okamžite riešenie pre Slovensko: Tento BORDEL s  Bulvárnymi krysami vyriešime jednoducho

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈



Spevák Jožo Ráž dal hudobnej skupine Elán väčšinu života. Kontakt z publika ho nabíja. Zároveň dav na koncerte považuje za teleso, ktoré si niekedy žiada „krv“. „Milujem svoje publikum, ale oni sú hrozne nevychovaní, oni si ku mne dovolia veci, ktoré ja by som si nikdy nedovolil,“ uviedol. Fanúšikovia mu vraj narušujú súkromný život, ale chápe to ako daň za to, „aby fungoval biznis“. Súčasne je presvedčený, že ľuďom dáva radosť, že majú radosť, keď si môžu spievať jeho pesničky, čo považuje za dôležité.



Teraz je však pripravený absolvovať posledné turné a potom skončí. Už má toho všetkého dosť. Aj peňazí má dosť. Chce už len relaxovať. „Ja som majster sveta v ničnerobení,“ konštatoval.
Vychovali ho v katolíckej rodine a dodnes verí v Boha. Myslí si, že bez viery má človek oveľa ťažší život. Je toho názoru, že sa ľudia musia zmeniť, ak sa to s našou spoločnosťou nemá skončiť zle. Ak chce však niekto niečo zmeniť, Ráž je presvedčený, že musí začať od seba.

Okrem hudby venuje pozornosť aj spoločenskému dianiu. A tu je značne kontroverzný a nekompromisný. „Slovensko potrebuje diktátora, lebo tu je taký bordel, že to nič iné než diktatúra nemôže vyriešiť,“ zdôraznil spevák. To je vraj tiež dôvod, prečo v minulosti podporoval Vladimíra Mečiara. Videl v ňom nádej pre Slovensko, veril, že dá krajinu do poriadku a že bude lepšie. „Tu si každý robí, čo chce, a to nie je dobré. Osvietený diktátor by bol riešením pre Slovensko,“ uzavrel spevák.

Miluje Rusko a Amerika mu je proti srsti! Úprimnosť Joža Ráža je pre médiá tŕňom v oku
„Sú tu takí ľudia, ale tí tam ani bohovi nepôjdu. Mám zopár ľudí, ktorým verím a uznávam ich, za všetkých poviem jedného. Profesor Šteňo, ktorý mi operoval hlavu, keď som bol rozbitý na mraky a tiekol mi mozog po asfalte. Je to nenormálne schopný a dobrý chlap, ktorý by mohol robiť čokoľvek od premiéra po prezidenta. Takýchto je tu plno, ale oni majú svoj svet. Profesor Šteňo je medzi piatimi najlepšími neurochirurgmi na svete, načo by on išiel do politiky. Tak ako ja. Načo by som išiel do politiky ja?“ Pýta sa Ráž

„Najväčšie víťazstvo Slovákov v histórii je, že existujú. Že sme zostali národom so svojím štátom, s vlastnou rečou, vlastnými zákonmi. Veľakrát boli tendencie nás ako národ zrušiť a asimilovať. To, že sme, je obrovské víťazstvo a nesmieme to stratiť. A ja mám pocit, že to v posledných rokoch strácame. Slováci sa správajú hrozne svetácky, sú takí veľmi európski a americkí, a zabúdajú, že ‚ó mojej matky reč je krásota, je milota, je rozkoš, láska svätá‘, ako napísal Hviezdoslav“.
Spevák Elánu ďalej povedal: Osobne z politikov okrem Fica uznávam už len (ministra vnútra Roberta) Kaliňáka a zopár tých odborníkov, ako je napríklad (minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Miroslav) Lajčák.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *