8. septembra 2024

Eduard Chmelár: BOJKOTUJEM MATOVIČOVU LOĎ BLÁZNOV

Eduard Chmelár tvrdí, že EK vydiera Slovensko a Maďarsko podobne ako Brežnev voči Pražskej jari.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Netrvalo dlho a Igor Matovič ukázal, na čo mieni zneužívať zmenený názov svojej strany. Pod fotografiu novej vlády napísal, že on je Slovensko a oni sú „protislovenské živly“. Tento signál by sme rozhodne nemali prehliadnuť ako banálnu poznámku. Týmto slovníkom častoval Vladimír Mečiar všetkých svojich kritikov. A touto propagandistickou schémou útočil normalizačný režim na „protisocialistické živly“. Matovič sa pokúša vytvoriť nový front studenej občianskej vojny, v rámci ktorého rozdelí občanov na tých, ktorí podporujú Slovensko (s ktorým stotožňuje seba) a všetkých ostatných, ktorí sú proti nemu. Tento podlý a nízky naratív by sme mu však nemali tolerovať.

Niektorí ľudia už vyjadrujú obavy, že sa budú báť zakričať si na futbale či na hokeji „Slovenskooo“, aby to Matovič nepochopil tak, že národ ho volá späť. Ja sa však odmietam vzdať hrdosti na svoju vlasť iba preto, že jej názov špinavo zneužíva jeden psychopat. Matovič nie je ani Slovensko, ani predseda Slovenska, iba kormidelník Lode bláznov. Loď bláznov nie je iba slávny obraz geniálneho holandského maliara Hieronyma Boscha. Je to prastará alegória, ktorá sa objavuje už u Platóna. Jej podstatou je obraz lode bez kapitána, na ktorej sa zmocnili velenia nepríčetní ľahkovážni pasažieri, ktorí kurz plavidla buď nepoznajú alebo ich nezaujíma. A tak víria vlny varechou, ktoré však čoraz viac mohutnejú a poháňaní nízkymi, pomätenými neresťami sú pripravení odstrániť každého, kto by im chcel stáť v ceste…

Matovičova banda nie je nič iného. Nie je to žiadne hnutie, je to pozbieraná tlupa toho najhoršieho, čo ľudská domýšľavosť stvorila, bez akýchkoľvek zábran. Šestnásť úplne zbytočných nepoužiteľných poslancov, ktorých nikto do vlády nechce a ani oni tam ísť už nechcú, chcú len škodiť ako pouličné gangy, ktoré sa vymkli kontrole. To, čo predviedol Igor Matovič a jeho kumpáni Pročko a Galko hneď na úvod prvej schôdze, iba potvrdzuje, že ich žumpa plná slovných výkalov je bezodná. Trnavský psychopat pozbieral tie najodpornejšie kreatúry, aké boli ochotné prilepiť sa na jeho špinavý chrbát a ako učebnicový demagóg, ktorý zakaždým, keď voličov oklame, zmení elektorát, sa predral do parlamentu zvrátenou volebnou korupciou po chrbtoch nešťastníkov z rómskych osád. Avšak rozčuľovať sa nad tým znamená kŕmiť obludu, ktorá sa živí naším hnevom.

Vyjadrujem obdiv Petrovi Pellegrinimu, že sa napriek suterénnym urážkam, ku ktorým by sa neuchýlili ani neofašisti, nedal stiahnuť do tohto bahna a namiesto toho vyjadril odhodlanie zvýšiť v parlamente KULTÚRU POLITIKY. (Ten výraz som schválne napísal verzálkami, lebo takmer všetci politickí lídri si zamieňajú tento termín s politickou kultúrou, ktorá znamená niečo celkom iné, je to súbor ustálených princípov politického systému. To, čo majú oni na mysli – zlepšenie slušnosti a zvýšenie kultúrnosti – sa nazýva kultúra politiky. Prosím všetkých používateľov jazyka, aby sa tento rozdiel v odborných termínoch naučili a používali ho správne.) Z tohto hľadiska je Peter Pellegrini takmer ideálnym predsedom parlamentu, čo ukázala aj jeho historicky najvyššia dôvera v tajnej voľbe. Ale snažiť sa o konsenzus s Igorom Matovičom a jeho tlupou je stratou času. On sa správať férovo nevie a nechce.

Môj návrh je veľmi jednoduchý. V rozprávke Merlin prichádza čarodejník na čele davu ľudí k zlej kráľovnej Mab a tá ho vysmeje: „Týchto chudákov si si zobral na pomoc? Ešte mám dosť sily, aby som vás v boji porazila.“ – „Nie, Mab,“ odvetil pokojne Merlin. „My s tebou bojovať nebudeme. Zabudneme na teba.“ A s tým sa spolu so svojimi prívržencami obrátil a dali sa na odchod. Vydesená kráľovná Mab za ním kričala, prosila, vyhrážala sa, až napokon sa rozplynula ako dym. Jej moc sa stratila…

S Matovičom treba urobiť presne to isté. Od tejto chvíle celú jeho družinu ignorujem. Nijaká jeho urážka, poburujúca poznámka či iná forma škandalózneho správania ma nevyprovokuje k tomu, aby som na ňu reagoval a už vôbec nie k tomu, aby som sa jeho bláznovstvami hlbšie zaoberal. Proste tí grázli pre mňa prestávajú existovať. Nebudem si špiniť dušu niekým, kto neprináša ani poznanie, ani riešenia, iba rozvrat. Odmietam taktiež nazývať jeho stranu „Hnutie Slovensko“. Nebudem ich volať inak ako Loď bláznov. Slovensko si ukradnúť nedáme. Vy nie ste Slovensko. Ste len účelovo pozbieraná banda lúzrov, ktorá predstavuje to najhoršie medzi nami. Bojkotujem hulvátov, ktorí sa nevedia ovládať ani pred malými deťmi (Matovičovu šialenú exhibíciu sledovali z balkóna žiaci základnej školy, ktorí boli v našej „svätyni demokracie“ na exkurzii). Bojkotujem túto Loď bláznov. Nevšímať si ho je pre neho najhorší trest. A vám všetkým, ktorí chcete pomôcť vniesť do tejto spoločnosti konečne trochu viac pokoja a súdržnosti, odporúčam to isté.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.