8. septembra 2024

Roman Michelko: Páči sa mi Eštokova guráž.

Roman Michelko: Páči sa mi Eštokova guráž.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


S novozvoleným poslancom NR SR za SNS Romanom Michelkom sme sa rozprávali o jeho dojmoch z parlamentu, o negatívnej karme z niektorých prísediacich, o médiách, o posolstvách a stanoviskách Roberta Fica v Bruseli, aj o odvahe ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka robiť rázne personálne zmeny v polícii.

Rozhovory s Mimi Šramovou

Sme radi, že sme mali možnosť porozprávať sa s Romanom Michelkom, ktorý je novým poslancom NR SR za SNS. Povedal nám, ako sa cíti v parlamente, aké má skúsenosti s ostatnými poslancami, ako vníma médiá a ako hodnotí vystúpenia Roberta Fica v Bruseli. Zaujímalo nás aj to, čo si myslí o ministra vnútra Matúša Šutaja Eštokovi, ktorý neváha robiť zásadné zmeny v polícii. Roman Michelko nám prezradil, že je nadšený z toho, že môže zastupovať svojich voličov a presadzovať ich záujmy. Povedal nám tiež, že sa stretol s niektorými negatívnymi reakciami od niektorých prísediacich, ktorí ho považujú za nekompetentného alebo extrémistického. Tvrdí však, že sa tým nenechá odradiť a že sa bude snažiť spolupracovať so všetkými konštruktívnymi silami. Ďalej sme sa ho pýtali na to, ako vníma médiá a ich spravodajstvo. Povedal nám, že si myslí, že médiá sú často zaujaté a neobjektívne a že mu vadí, že sa o ňom a jeho strane píše len negatívne. Povedal nám tiež, že si váži niektoré novinárske osobnosti, ktoré sú schopné kriticky analyzovať situáciu a ponúknuť rôzne pohľady. Na záver sme sa ho opýtali na to, ako hodnotí posolstvá a stanoviská Roberta Fica v Bruseli. Povedal nám, že podporuje jeho snahu brániť suverenitu a záujmy Slovenska pred tlakom Európskej únie. Povedal nám tiež, že obdivuje jeho odvahu povedať pravdu o migrácii, korupcii a iných problémoch. Napokon sme sa ho spýtali na to, čo si myslí o ministra vnútra Matúša Šutaja Eštokovi, ktorý neváha robiť zásadné zmeny v polícii. Povedal nám, že si myslí, že je to potrebné a správne kroky a že verí, že to prispeje k lepšiemu fungovaniu polície a bezpečnosti občanov.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.