27. júla 2024

„Mladík“ päťkrát bodol mladú študentku v kupé. Počujete ten krik mimovládok a teatrálne výstupy Čaputovej o tom, že musíme zastaviť nenávisť? Žiadne nebudú.

"Mladík" päťkrát bodol mladú študentku v kupé. Počujete ten krik mimovládok a teatrálne výstupy Čaputovej o tom, že musíme zastaviť nenávisť? Žiadne nebudú.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


„Mladík“ päťkrát bodol mladú študentku v kupé. Počujete ten krik mimovládok a teatrálne výstupy Čaputovej o tom, že musíme zastaviť nenávisť? Žiadne nebudú.

Lebo tu ide o život, na ktorom až tak nezáleží. Nemusím byť detektív Colombo, aby mi pri indíciách, že ak ten mladík nastúpil do vlaku v Krompachoch a následne si zvolil zaútočiť na 18-ročné dievča nožom, nenapadlo, že zrejme pôjde o voliča Oľano, ktorý je frustrovaný z toho, že stále nedostal svojich 500 eur. Podľa volebnej mapy sa tí voliči v okolí Krompách vyskytujú v hojnom počte a kuchynské nože ako povinná súčasť vetrovky sa medzi nimi už stala akýmsi folklórom.

Hnevá ma, že niektoré útoky majú väčšiu vážnosť, než iné. Pri tomto sa dožijeme asi trošky povznesenia v krimi novinách, no život pôjde ďalej tým istým smerom, veď sme to zažili aj na nový rok po vražde v Michalovciach. Lebo toto už nie je „teroristický útok“, to už takto klasifikovať nebudú. Radšej povedia, že bol pomätený, aktuálne mentálne indisponovaný, samozrejme pod vplyvom látok, ktoré ani nechcel užívať, a čo je najdôležitejšie: on je tá obeť systému, je obeťou spoločnosti, ktorá mu nedáva možnosti na duševný rozlet. A z EÚ budú ešte chodiť k voličom Oľano inšpektori v drahých oblekoch, aby ich strašne pobúrilo, ako tých slušných päťstovkárov utláčame.

Dievča je aktuálne už v stabilizovanom stave, držme jej palce. Rád by som sa poďakoval aj duchaprítomnej sprievodkyni, ktorá jej možno zachránila život tým, že strhla záves v kupé a zastavila ním krvácanie, ako aj trom mužom, ktorí toho magora spacifikovali. Bodaj by sme si raz uvedomili, že pri niektorých spojoch a na niektorých úsekoch tú prevenciu proste už musíme zabezpečiť. A bodaj by si aj niektorí politici a bežne ukričané organizácie uvedomili, že kričať netreba len vtedy, ak z toho viem vytĺcť kapitál…

Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *