2. júla 2024

Ľuboš Blaha: TOTO NIE JE OPOZÍCIA, TOTO JE FRAŠKA

Ľuboš Blaha: MERIČANIA NARAZILI NA HRDÉ SLOVENSKO - ĎAKUJEM ZA TO!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


V nedeľných diskusiách sa v priamom prenose ukázalo, že Slovensko ešte nikdy nemalo úbohejšiu opozíciu ako dnes.

  1. Keď počúvate Krúpu z SaS, ktorý kedysi ľudí označoval za „luzu“, tak máte chuť vyhodiť televízor z okna. Preafektovaný ako Madam Pompadour
  2. Kvôli nim zomrel Milan Lučanský, kvôli nim zomrel advokát Krivočenko, prenasledovali ľudí za názory, lynčovali opozíciu. A tak ďalej.
  3. A to týmto gaunerom dnes prekáža, že minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odvolá z funkcie ich čistica Hamrana. Haló!
  4. Oni našich policajných prezidentov protizákonne zatvárali a zabíjali – to fakt sa idú oni sťažovať, že my ich akurát tak odvoláme? Zbláznili sa?
  5. Tá ich Čaputová vyvesovala dúhové zástavy na Prezidentský palác a oni mňa teraz idú odvolávať za to, že som si vyvesil slovenskú vlajku ako jeden zo štátnych symbolov? Vo svojej vlastnej kancelárii?
  6. Oni idú odvolávať ministra Šutaja Eštoka za to, že zbavil funkcie čurillovské monštrá, ktoré chceli zapáliť auto vyšetrovateľke a smiali sa zo smrti generála Lučanského?
  7. To toto má byť slovenská opozícia? Takíto farizeji? Nosferatu Truban, ktorý díloval biely prášok a nadával robotníkom? Primitív Krúpa, ktorý našich voličov označoval za fekál a žumpu?
  8. Alebo KDH, Kresťansko-dúhové hnutie, ktoré za najväčší problém Slovenska považuje slovenskú zástavu v mojej kancelárii? Ale dúhové vlajky im nevadia?
  9. Alebo Matovič, psychopat a plagiátor, ktorý môže za smrť 20 tisíc ľudí? Jožo „Vajce“ Pročko? Pexesová Remišová? Vrtuľník Mikulec? Takíto mentálni atléti?
  10. Veď to nie je opozícia, to je zoologická záhrada. A tak to aj vyzerá. Sme týždeň v úrade a už aj idú odvolávať mňa a Matúša Šutaja Eštoka.
  11. Za to, že robíme to, čo sme sľubovali pred voľbami. Za to, prečo nás ľudia volili. Pýtam sa, aké má potom právo sedieť Šimečka na mieste podpredsedu NR SR, keď oni sami nevedia rešpektovať výsledky volieb?
  12. Tibor Gašpar dnes na TA3 s pokojom Angličana argumentačne vyutieral podlahu s vyhúkaným Progresívcom. Rovnako ako Matúš Šutaj Eštok s Krúpom. Gratulujem.
  13. Ja som ráno absolvoval rozhovor v rádiu Frontinus, kde som odpovedal na množstvo diváckych otázok – nech sa páči, tu je záznam z relácie:
  1. Poviem vám jedno. Vzhľadom na to, akí primitívi sedia v dnešnej opozícii, som hrdý na to, že spolu s Matúšom budeme prví koaliční politici, ktorých budú títo lúzri odvolávať. Je to veľká lichôtka
  2. Nás nezastrašia. To, ako zabili Milana Lučanského, sa bude ďalej vyšetrovať. A my sa za naše národné a ľavicové symboly nikdy hanbiť nebudeme.

Však si vypočujte, čo som hovoril vo Frontinuse – bolo to od srdca. A politicky nekorektne – ako vždy

Nás nezlomia, priatelia, krásnu nedeľu


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *