2. júla 2024

Ľuboš Blaha: REAKCIA NA TRESTNÉ OZNÁMENIE ZO STRANY ÚSTAVU PAMÄTI NÁRODA – PREČO MÁ ŠTÁT PLATIŤ TOTALITNÝ ÚSTAV?

Ľuboš Blaha: KVÔLI NIM ZOMIERALI NEVINNÍ ĽUDIA A ONI TU EŠTE BLIAKAJÚ PO NÁS

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pre Hlavné správy som reagoval na hanebný počin historika Dubovského z ÚPN, ktorý nielenže nič netuší o Che Guevarovi, ale chcel by kriminalizovať ľudí za ich politické presvedčenie – ako nejaký kádehácky eštébák.

  1. Che Guevara je pre ľavičiarov a národno-oslobodzovacie hnutia po celom svete symbolom boja za slobodu a sociálnu spravodlivosť.
  2. Bojoval proti americkému imperializmu a zomrel za svoje ideály.
  3. Nebol to žiaden vrah, ale partizán – aj naši povstalci v SNP zabíjali fašistov, sú preto vrahovia?
  4. Odmietam tupý antikomunizmus a vyjadrujem vážne znepokojenie nad politizáciou Ústavu pamäti národa. Budeme sa musieť na tento ústav bližšie pozrieť.
  5. Ak si chcú chlapci založiť antikomunistickú politickú stranu, nech sa páči, ale nevidím dôvod, aby im ich politickú činnosť financoval štát.
  6. Navyše, pseudohistorik Dubovský zjavne netuší nič o dejinách Latinskej Ameriky, keď trieska takéto hlúposti – nech si prečíta moju vedeckú knihu Che, aby pochopil, že Guevara bol hrdina. Už zajtra vyjde.
  7. Čo sa týka kriminalizácie názorov, je absurdné, že ústav, ktorý má skúmať totalitu, sa uchyľuje k totalitným metódam a chcel by ľudí prenasledovať za politické presvedčenie. Je to hanba pre celé ÚPN.
  8. Smiešne je aj to, akí sú nevzdelaní, keď nevedia, že podľa judikatúry Európskeho súdu pre ľudské práva ľavicové symboly, ako je červená hviezda a ďalšie, majú viacznačný význam a nemôžete za ich použitie nikoho stíhať.
  9. Ak je pre mňa a milióny ľudí po celom svete Che symbolom boja za slobodu, tak je zjavné, že tým nikto neobhajuje žiadnu totalitu, ale naopak, vyjadruje odpor k nespravodlivosti a imperializmu.
  10. Nech sa páči, priatelia, tu je odkaz na celý článok v Hlavných správach:

https://www.hlavnespravy.sk/#google_vignette

  1. Dnes v TA3 budem diskutovať o mojom odvolávaní s poslancom Mikloškom z KDH. O 19.50 u Petra Bielika.
  2. Je tragédiou, že z kádeháckych farizejov sa vykľuli kádehácki fašisti, ktorí chcú trestať ľudí za ich názory.
  3. Je najvyšší čas kádehákom vysvetliť, že už nie je rok 1487, aby tu upaľovali ľudí za to, že majú iné presvedčenie ako oni.
  4. ÚPN dnes prekročilo všetky čiary. A bude to mať následky.
  5. Krásny večer, priatelia, nebojte sa, pravda zvíťazí

Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *