18. októbra 2024

Eduard Chmelár: Progresívci sľubovali, že chcú byť odbornou opozíciou

Eduard Chmelár: Progresívci sľubovali, že chcú byť odbornou opozíciou

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Priatelia, nezdá sa vám, že po tohtoročných voľbách vychádza to slnko viac, ako by si progresívci želali? Jediné, čo sa nezmenilo, je charakter súčasnej opozície, ktorá preháňa, straší a hysterčí, akoby bez nej nastal koniec sveta. Progresívci sľubovali, že chcú byť odbornou opozíciou, no neviem, či sa im neprevrátilo písmenko a namiesto toho sa stali odpornou. Ich „odbornosť“ sa totiž zatiaľ prejavuje tak, že sa znemožnili návrhom na vyslovenie nedôvery členovi vlády, ktorá ešte o dôveru ani nepožiadala; že úplne bežné personálne zmeny, ktoré za bývalej vlády prebiehali oveľa razantnejšie a rozsiahlejšie, nazývajú absolútne neprimerane „čistky“; že spravodlivosť vyhlasujú za pomstu; že sa hneď na prvej parlamentnej tlačovej konferencii postavili vedľa Lode bláznov, až sa stráca rozdiel, kto je kto. Keby táto vláda spustila niečo, čo spadá do obsahu pojmu čistky, budem medzi prvými, kto bude protestovať. Kvalitnú opozíciu, ktorá plní kontrolnú úlohu vládnej moci, potrebuje každá zdravá demokracia ako soľ. Ale kým bude táto opozícia iba bezbreho preháňať a deštruktívne napádať už aj základné záujmy štátu (ako líder PS Michal Šimečka, ktorý sa vždy zaujíma prioritne o to, čo na to povedia naši zahraniční partneri, ako o to, čo je dobré pre Slovensko), bude takáto politická alternatíva vždy iba smiešna až trápna.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.